Fluitend naar je werkGa jij fluitend naar je werk? Heb je last van bonje op je werk of angst om je uit te spreken of zaken die je frustreren? Lig je wakker omdat je onrust ervaart of piekert over je werk? Voel jij je moe al voor de dag begint?

Ieder ervaart wel momenten van stress, dat hoort erbij dat houdt je scherp, waakzaam en zorgt dat je kunt knallen. Houdt dit echter langdurig aan en je hebt er last van of overkomt het jou te vaak dan wenselijk? Realiseer je dat jij hier zelf wat aan kunt doen? Voorkom hiermee een burn-out. Door je eigen brein beter te begrijpen krijg je meer grip op werkstress. Door te ontdekken wat jij specifiek voor jezelf nodig hebt om met jouw stressmomenten om te gaan geeft dit lucht. Daarnaast zorg je dat je beter kan communiceren naar jouw omgeving om dat te krijgen jij nodig hebt voor een fijne workflow.

Je bent van harte welkom bij het trainingsprogramma “Stressmanagement” van Demusa Coaching&Training. Onder andere met de CREF-methode leer je om effectief om te gaan met jouw werkstress zodat jij vanuit jouw kracht jouw ambities kunt realiseren. Het programma bestaat uit:

  • Uitleg wat is stress en hoe werkt het brein
  • Ontdek en herken wat dit betekent voor jou
  • Leer jouw signalen van (ongezonde) stress te herkennen
  • Ontdek welke onderdelen jou stress bezorgen
  • Ontdek wat jij nodig  hebt (energiebronnen) om in je kracht te blijven
  • Leer jezelf aan deze energiebronnen in te zetten

Wij bieden een individueel programma. Ook is het mogelijk een eerste stap te maken met de workshop “Verbindend communiceren”