Zoek jij een coach of trainer?

Demusa Coaching & Training is er voor een ieder die wil groeien in werk en leven. Voor het realiseren van persoonlijke of professionele doelen, verbeteren of ontwikkelen van competenties of het overwinnen van uitdagingen. Vanuit welke rol wil jij je ontwikkelen?

Als leider sta ik aan de top van mijn organisatie en ben op zoek naar een executive coach als betrouwbare sparringpartner om mijn competenties verder te ontwikkelen. Ik zoek een leiderschapscoach die mij de juiste vragen stelt en ondersteunt bij het ontwikkelen van mijn leiderschapsvaardigheden. Mijn doel is om gefocust te blijven en in alle vertrouwen mijn gedachten en gevoelens te delen

Ik ben een ondernemer

Ik sta aan het roer van een onderneming en heb behoefte aan een onafhankelijke sparringpartner voor verdere ontwikkeling van mijn competenties. Ik zoek een ondernemerscoach die mij de juiste vragen stelt en ondersteunt in het ontwikkelen van competenties op gebied van ondernemerschap en leiderschap. Ik wil focus behouden en in vertrouwen mijn hart luchten.

Ik heb passie voor mijn werk waarin ik veel interactie heb met andere mensen. Ik heb behoefte aan een iemand om te kunnen sparren, bijvoorbeeld over hoe ik balans hou bij hoge werkdruk en ik in optimale workflow kom en blijf? Ik wil mij door ontwikkelen in specifieke competenties, zoals effectief communiceren vanuit mijn rol als professional.

Ik wil mijn team naar een hoger niveau tillen en ben op zoek naar een coach die ons kan begeleiden in dit proces. Samen willen we onze teamdynamiek verbeteren, effectiever communiceren en onze gezamenlijke doelen bereiken. Ik zoek een coach die ons inspireert, uitdaagt en ondersteunt bij het ontwikkelen van onze teamcompetenties. Het is voor mij belangrijk dat we als team kunnen groeien en samen successen kunnen vieren.

Ik zoek een professionele coach die mij kan helpen mijn doelen te bereiken in werk en leven. Ik ben bereid te investeren in mijn persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is belangrijk voor mij om impact te maken in mijn (werk)leven. Ik sta open voor uitdagingen en ben klaar om aan mezelf te werken.