Beweeg jij je op een natuurlijke manier mee met de seizoenen? In de herfst is het tijd om het oude te laten en te transformeren door op zoek te gaan naar nieuwe voeding. Loslaten volgt als vanzelf wanneer je ontdekt dat vasthouden geen waarde meer heeft. Stormachtige winden zullen een handje helpen. Wat ga jij loslaten deze herfst?

Herfst is de tijd van terug trekken, de dagen worden korter en dit staat symbool voor het terug trekken in je innerlijke leven. Je maakt de balans op wat er buiten jou gebeurt en wat er binnen in jou gebeurt. Het zien en voelen van het totaal plaatje als ook tijd voor vernieuwing. Loslaten wat niet werkt om het hiermee terug te geven aan de natuur. Door het teruggeven aan de aarde vinden zaden, onder een natuurlijke deken van blad, extra bescherming. Talloze beestjes en micro-organismen vinden een voedingsbron in de bladeren die zij verteren en omvormen tot een humuslaag. Zo voedt de aarde zichzelf, want in die laag vruchtbare aarde kunnen zaden in de lente straks goed ontkiemen.

Daar waar je in de zomer hebt kunnen oogsten is dit het moment om terug te gaan naar de essentie. Waar word je nu werkelijk blij van en wat niet, laat het los. Wat wil je echt? Net als de natuur trek je je terug. Naar binnen. Bereid je je voor en maak je je klaar voor de winter. Snoei in je agenda en deel deze opnieuw in. Orden, laat los wat niet meer werkt voor jou, maak nieuwe overzichten en duidelijke afspraken. Maak de balans op. Wil je hier ondersteuning bij? Demusa Coaching & Training biedt jou de gelegenheid om de balans op te maken en te bepalen wat los gelaten mag worden zodat er ruimte komt om straks in de lente weer te ontkiemen.

 

Daar waar je in de zomer hebt kunnen oogsten is dit het moment om de balans op te gaan maken. De zomer heeft vruchten afgeworpen en de oogst is nu volledig in beeld. Je maakt de balans op wat er buiten jou gebeurt en wat er binnen in jou gebeurt. Herfst is de tijd om in stapjes terug trekken, de dagen worden korter en dit staat symbool voor het terug trekken in je innerlijke leven. Het zien en voelen van het totaal plaatje als ook tijd voor vernieuwing. Loslaten wat niet werkt om het hiermee terug te geven aan de natuur. Door het teruggeven aan de aarde vinden zaden, onder een natuurlijke deken van blad, extra bescherming. Talloze beestjes en micro-organismen vinden een voedingsbron in de bladeren die zij verteren en omvormen tot een humuslaag. Zo voedt de aarde zichzelf, want in die laag vruchtbare aarde kunnen zaden in de lente straks goed ontkiemen.

Kortom de herfst gaat over balans opmaken en de eerste aanzet van terug gaan naar de essentie. Waar word je nu werkelijk blij van en wat niet. Wat kun je terug geven aan de natuur door het bewust los te laten. Welke zaadjes ga jij verzamelen in dat wat je echt wil? Net als de natuur trek jij je langzaam terug. Naar binnen. Bereid je je voor, verzamel wat je nodig hebt voor de winter en maak je verder klaar voor de winter. Snoei in je agenda en deel deze opnieuw in. Orden, laat los wat niet meer werkt voor jou, maak nieuwe overzichten en duidelijke afspraken. Maak de balans op.

 

Wil je hier ondersteuning bij? Demusa Coaching & Training biedt jou de gelegenheid om de balans op te maken en te bepalen wat los gelaten mag worden zodat er ruimte komt om straks in de lente weer te ontkiemen. Klik hier voor jouw herfst APK.