Academie voor groei

Demusa Coaching & Training biedt mogelijkheid individueel of in groepsverband te leren door middel van workshops, trainingen en opleiding. Hiervoor beschikken wij over diverse locatie in het land als ook een eigen locatie in Noord-Drenthe geschikt voor maximaal groepsgrootte van ca 20 personen. De focus ligt hierbij op ervaringsgericht leren, waarbij (wetenschappelijke) theorie wordt gecombineerd met praktijk. De activiteiten zijn geschikt in company oftewel maatwerk voor groepen als voor losse inschrijvingen, kijk hiervoor naar de specifieke activiteit of kijk hieronder.

 

 

Filmavond “In Utero”, 9 december 2020

Filmavond “In Utero”, 9 december 2020

In Utero is een ode aan ons vermogen om lief te hebben en nieuw leven te koesteren. Het ontwikkelen van dat vermogen begint in de baarmoeder, in de relatie tussen de moeder en haar kind en in de wisselwerking met hun omgeving. Speciaal voor cliënten en relaties van...

Starten met kickboksen en persoonlijke ontwikkeling, 24 oktober 2020

Starten met kickboksen en persoonlijke ontwikkeling, 24 oktober 2020

Let's get ready to rumble! Meer energie en lekkerder in je vel komen? Ben jij nieuwsgierig naar kickboksen? Zou jij niet alleen fysiek maar ook emotioneel en mentaal sterker willen worden? Hou jij van dynamiek, lol maken en samen werken? Doe mee op zaterdagochtend met...

Online training “Energiemanagement, manage je energie!”

Online training “Energiemanagement, manage je energie!”

Hoe is het nu met jouw energie? Verkeer je in optimale flow of blokkeert/ stagneert er iets bij jou? Het Covid-19 virus heeft impact op een ieder van ons, onze gezondheid, onze vrijheid om te doen en laten wat we willen als ook in ons werk. Hoe kan het dat sommige...

Ga jij voor de herfst APK? Herfst aanbieding!

Ga jij voor de herfst APK? Herfst aanbieding!

Het is volop herfst, de bladeren laten los en de winter laat zich zelfs al een beetje zien. De natuur trekt zich langzaam naar binnen om te vernieuwen. Bladeren laten los, wat kan jij loslaten? Beweeg jij mee met het seizoen? Check hier waar het seizoen voor staat. ...

Webinar “Succesvol doorgroeien”, 14 november 2020

Webinar “Succesvol doorgroeien”, 14 november 2020

Stilstand is achteruitgang, verandering is onvermijdelijk, groei is een keuze. Je hebt een eigen bedrijf en de basis staat. Echter je ambities gaan verder dan waar je nu staat. Je wil als ondernemer verder groeien en opschalen maar hoe? Neem deel aan het webinar...

Webinar “Succesvol ondernemen”, woensdag 4 november 2020

Webinar “Succesvol ondernemen”, woensdag 4 november 2020

Iedereen kan een bedrijf starten! Maar wat is er nodig om er ook echt een succes van te maken? Kom naar de online workshop op woensdag 1 juli 19.30 uur: Do's en don'ts om van jouw bedrijf een succes te maken. Je hebt een eigen bedrijf of zit in de startfase en je wilt...

Facebook

Verbondenheid voor mens en dier belangrijk. ❤ ... See MoreSee Less

View on Facebook

Update: Nog twee plaatsen beschikbaar!

Zit je niet lekker in je vel? Zou je meer balans willen in je leven? Zou je meer uit een samenwerking willen halen? Zoek je naar ervaringsgerichte ondersteuning voor groei? Maak dan eens kennis met Demusa Coaching & Training, onze werkwijze, de coach en paarden.

Een bijzondere combinatie die jou kan bijstaan in groei. Aanstaande vrijdag 27 november vindt de workshop "Kennismaken met coaching paarden". Op interactieve wijze meer kennis over sociaal emotionele ontwikkeling en een stap verder naar groei in werk en/of leven. Aanmelden noodzakelijk ivm een beperkt aantal beschikbare plaatsen.

#paardencoaching #vanstressnaarflow #ervaringsgerichtleren #inspiratiesessie

www.demusa.nl/blog/workshop-kennismaking-coaching-met-paarden/
... See MoreSee Less

View on Facebook

Alles oké?

Vandaag is de aftrap van de Week van de werkstress 2020. Via verschillende kanalen komen er tips bij je over hoe jij in balans blijft in deze tijden van stress, corona en burn-out. Want dat is het thema van dit jaar: Blijf in balans.

Hoe is het voor jou als ondernemer? (H)erken jij ongezonde stress signalen bij jezelf en/of jouw medewerkers?

Een handige tool om de werkdruk in je onderneming te meten is de gratis tool: Werkdrukkompas. Na 21 vragen heb je direct zicht op werkstress in vergelijk met andere bedrijven uit jouw branche. Hieruit rollen jouw aandachtsgebieden. Maak dit thema ook binnen jouw onderneming bespreekbaar. Doe de test met de Werkdrukkompas hier: www.werkdrukkompas.nl/

Heb je behoefte om hier over te sparren als ondernemer? deze week geef ik online sparringsgesprek cadeau. Vol = vol.

** De Week van de Werkstress (16 t/m 20 november) is een jaarlijkse, terugkerende themaweek dat als doel heeft om werkstress bespreekbaar te maken en meer inzicht te geven in de oplossingen. Dit jaar is het thema: Blijf in balans.

#succesvolondernemen #vanstressnaarflow #weekvandewerkstress2020 #blijfinbalans
... See MoreSee Less

View on Facebook

Op afstand en toch in verbinding. Vanuit rust en ontspanning genieten van samenwerking. Dat is een voorbeeld van natuurlijk leiderschap. Ook wanneer beide met iets nieuws worden geconfronteerd.

#paardencoaching
#natuurlijkleiderschap

www.demusa.nl/paardencoaching-equicoaching-drenthe-zuidlaren-assen/
... See MoreSee Less

View on Facebook

Ondernemer en behoefte aan een sparringsgesprek? Aankomende maandag middag is gecertificeerd OndernemenPlus ondernemerscoach Denise online beschikbaar voor ondernemers, en er is nog plek.

Ondernemen doe je ZELF, maar niet ALLEEN. Heb je behoefte om jouw vragen of zorgen te bespreken? We luisteren, sparren, dromen en ondernemen met je mee.

Dit doen wij al jaren en kunnen wij als geen ander. We hanteren geen boekenwijsheid, maar ervaringen uit de praktijk, gekoppeld aan onze achtergrond als ondernemer.

Je bekijkt jouw bedrijf meestal door dezelfde bril. Er kunnen daardoor blinde vlekken ontstaan. Jouw eigen aannames en overtuigingen kunnen ervoor zorgen dat je andere opties wellicht op dit moment niet scherp kunt zien.

Bij dit soort veranderingen, zijn de vraagstukken vaak complex. Ook als ‘vrije’ ondernemer heb je soms iemand nodig bij dit soort vraagstukken. Iemand om mee te sparren. Iemand die de klappen van de zweep kent en de waarom achter jouw waarom begrijpt. Iemand die je handvatten kan geven. Er alleen voor staan hoeft niet en zeker niet in deze tijd.

Vanuit het initiatief van gecertificeerde OndernemenPlus ondernemerscoaches “Voor en met elkaar” bieden wij jou als ondernemer een sparringsessie aan met één van onze ondernemerscoaches, ook als je nu drukker bent dan ooit. Wij bieden je een luisterend oor, een hart onder de riem, ondersteuning bij het zoeken naar antwoorden en denken mee over opties en scenario’s.

Klik op onderstaande link om je hiervoor aan te melden.
www.ondernemenplus.nl/voor-en-met-elkaar
... See MoreSee Less

View on Facebook