Profiteer van deze kracht in samenwerken!

Demusa Coaching & Training werkt nauw samen met een diversiteit aan mensen en biedt daardoor landelijke dekking als het gaat om groei in werk en leven. Bij specialistische vraagstukken verwijst ze door, bij grotere opdrachten of samengestelde diensten kan ze een beroep doen op collega’s uit verschillende disciplines.

Plieger Training: Communicatie, Leiderschap en teamtraining
Bureau voor taal en communicatie, actief in heel Nederland

AnnaGrande: Teamtraining
Gevestigd in Brabant, beheerst de CREF-methode en KickboksCoaching alsook het werken met paard. Voor grotere teams werkt Denise samen met Anita.

OndernemenPlus: Succesvol ondernemen
OndernemenPlus is een landelijke netwerkorganisaties van ondernemerscoaches. De coaches zijn allen ervaren ondernemers en kennen net als de ondernemer de klappen van de zweep. De pieken en dalen die horen bij het ondernemerschap, hebben zij zelf ook doorgemaakt. De coaches zijn expert op het gebied van persoonlijk ondernemerschap. Samen met de vertrouwenspersonen rondom de ondernemer schakelen met waar nodig specialisten vanuit het netwerk. Vanuit de missie: Samen-werken aan succesvol ondernemen.

Collega’s CREF-methode®; (Herstel en groei basisvertrouwen)
Vanuit het initiatief van IKEV waar CREF methode® voorlichters, behandelaars en trainers zich hebben laten opleiden. Deze zijn te vinden op diverse locaties in heel Nederland. Veel collega’s zijn door Denise zelf opgeleid of heeft Denise nou mee samengewerkt.

Equicoaches.nl; (Coaching met paarden)
Is een samenwerkingsverband van equicoaches, gericht op begeleiden van mensen met behulp van het paard. Alle aangesloten equicoaches hebben met goed gevolg, de beroepsopleiding Equicoaching® afgerond.

Verzuim en Zo;  (Werkgevers)
Is een organisatie gespecialiseerd in oplossingsgerichte verzuimaanpak en preventie. Dit door o.a. ondersteuning te bieden in gedragsverandering, verhogen van de inzetbaarheid, voorkomen van verzuim door een team van specialistische professionals, actief in heel Nederland.