Profiteer van deze kracht in samenwerken!

Demusa Coaching & Training werkt nauw samen met een diversiteit aan mensen en biedt daardoor landelijke dekking als het gaat om groei in werk en leven. Bij specialistische vraagstukken verwijst ze door, bij grotere opdrachten of samengestelde diensten kan ze een beroep doen op collega’s uit verschillende disciplines.

Logo IKEVLicentiehouders IKEV; (Herstel en groei basisvertrouwen)
Is initiatief van IKEV waar CREF methode® voorlichters, behandelaars en trainers zich hebben aangesloten die blijven investeren in bij- en nascholing. Deze zijn te vinden op diverse locaties in heel Nederland.

Logo EquicoachesEquicoaches.nl; (Coaching met paarden)
Is een samenwerkingsverband van equicoaches, gericht op begeleiden van mensen met behulp van het paard. Alle aangesloten equicoaches hebben met goed gevolg, de beroepsopleiding Equicoaching® afgerond.

Logo VnoNcwVNO-NCW Noord – Ondernemer Coacht Ondernemer; (Executives)
Ondernemer Coacht Ondernemer biedt zowel startende als ervaren ondernemers in Noord-Nederland de mogelijkheid om met een collega-ondernemer te sparren. Een ingang voor kennis en ervaringsdeskundigen voor ondernemerschap.

Logo Verzuim en zoVerzuim en Zo;  (Werkgevers)
Is een organisatie gespecialiseerd in oplossingsgerichte verzuimaanpak en preventie. Dit door o.a. ondersteuning te bieden in gedragsverandering, verhogen van de inzetbaarheid, voorkomen van verzuim door een team van specialistische professionals.