Zoek jij een training die jou verder helpt in groei in werk en/of leven? Vanuit de academie voor groei van Demusa Coaching & Training bieden wij je, vanuit de kracht van samenwerking, een programma aan die 2 keer per jaar wordt vernieuwd. Zoek je meer maatwerk maak dan een afspraak voor een individueel ontwikkeltraject?

Kennismakingsworkshop “De weg naar effectief leiderschap”
Ben je een leidinggevende of professional die zijn/haar (persoonlijke) leiderschapsvaardigheden wil ontwikkelen? Doe dan mee aan onze kennismakingsworkshop en ervaar met twee krachtige tools, DISC en paardencoaching, om jouw impact te vergroten.
Vrijdag 22 september 2023, aanvang 13.30 uur te Ubbena (Assen Noord)

IMK Training “Verandermanagement”
Verlopen de verandertrajecten in je organisatie moeizaam? Stuit je op weerstand en merk je onzekerheid bij medewerkers? Leer draagvlak creëren met effectieve veranderstrategieën. 
Woensdag 6 en 20 september 2023 te Zwolle

Cursus “Sport maakt actief”, iedere donderdag voor 13 weken
Voor wanneer jij jezelf fysiek, emotioneel en mentaal een kickstart wil geven
Speciaal voor mensen die een uitkering ontvangen vanuit Werkplein Drentse Aa en graag een stap verder willen in hun leven. Laat je inspireren met de verschillende thema’s groeien.
start vanaf 14 september 2023 (excl. schoolvakanties)

IMK Training “Feedback geven”, 2 daagse
Vind jij het moeilijk om feedback te geven én te ontvangen? Vaak zien we feedback als een manier om aan te geven dat iets niet goed gaat of beter kan. Maar wat als je het zou omdraaien? Dat feedback geven en ontvangen positief is en groei kans biedt voor jou en de ander
Donderdag 5 en 19 oktober 2023 te Zwolle

 

IMK Cursus “Effectief communiceren”, 2 daagse
Je krijgt meer inzicht in je eigen gedrag en dat van anderen. Je gaat aan de slag met sociale vaardigheden en leert effectiever communiceren en omgaan met anderen. Zo ontstaat er wederzijds begrip, ga je plezieriger samenwerken en behaal je betere resultaten.
Vrijdag 24 november en 8 december 2023 te Zwolle

 

Workshop “Meer rust en focus door Zentangles”
Leer creatief te mediteren voor focus en diepe rust.
Datum volgt 13.15 tot ca. 16.30 uur

Alle meldingen onder voorbehoud van wijzigingen
Alle workshop en trainingen kunnen ook in company worden gegeven