Zoek jij een training die jou verder helpt in groei in werk en/of leven? Vanuit de academie voor groei van Demusa Coaching & Training bieden wij jou, vanuit de kracht van samenwerking, een programma aan die 2 keer per jaar wordt vernieuwd. Klik op de titel van de activiteit voor meer informatie. Zoek je meer maatwerk maak dan een afspraak voor een individueel ontwikkeltraject?

Open middag bij Demusa Coaching & Training, 30 augustus
Voor wie aan de slag wil met  training of coaching en meer wil weten. Deze middag is er ruimte om kennis te maken, vragen te stellen over de trainingen. Ervaren van coach Denise en kennismaken met interventie vormen als coaching met paarden, honden of kickboksen.
Vrijdag 30 augustus 2024 locatie: Oudemolenseweg 2, Ubbena

IMK Training “Starten met leidinggeven”, 2 dagen start 6 september 2024
Als beginnend leidinggevende komt er veel op je af. Vooral de vraag ‘Hoe maak ik de stap van collega naar leidinggevende?’ is voor veel starters een groot dilemma. Maar ook ‘Hoe krijg ik alle neuzen dezelfde kant op binnen mijn team?’ en ‘Hoe voorkom ik demotivatie bij mijn werknemers?’ zijn vragen waar veel nieuwe leidinggevenden mee worstelen. Deze basiscursus is vooral geschikt voor leidinggevende die maximaal 3 maanden ervaring hebben.

Cursus “Sport maakt actief”, iedere donderdag voor 13 weken, start 19 september
Voor wanneer jij jezelf fysiek, emotioneel en mentaal een kickstart wil geven
Speciaal voor mensen die een uitkering ontvangen vanuit Werkplein Drentse Aa en graag een stap verder willen in hun leven. Laat je inspireren met de verschillende thema’s groeien.
start vanaf 19 september 2024 (excl. schoolvakanties). Locatie: Fight Game Academie, Zuidlaren

IMK Training “Effectief communiceren op de werkvloer”, 2 daagse start 30 september
Wil jij graag jouw communicatieve vaardigheden verbeteren voor een betere communicatie op het werk? Met deze cursus krijg je meer inzicht in je eigen gedrag en dat van anderen. Je gaat aan de slag met sociale vaardigheden en leert effectiever communiceren en omgaan met anderen. Zo ontstaat er wederzijds begrip, ga je plezieriger samenwerken en behaal je betere resultaten. Locatie: Zwolle

Kennismakingsworkshop “De weg naar effectief leiderschap”
Ben je een leidinggevende of professional die zijn/haar (persoonlijke) leiderschapsvaardigheden wil ontwikkelen? Doe dan mee aan onze kennismakingsworkshop en ervaar met twee krachtige tools, DISC en paardencoaching, om jouw impact te vergroten.
Vrijdag 11 oktober 2024, aanvang 13.30 uur te Ubbena (Assen Noord)

IMK Training “Persoonlijke effectiviteit”, 2 daagse start 18 november
Heb je moeite om je uit te spreken en voor jezelf op te komen? Zonde! Er zit vaak veel meer in dan er nu uitkomt. In deze training oefen je in een veilige omgeving je sociale vaardigheden, zoals assertiviteit en feedback geven en ontvangen. Na afloop sta je sterker in je schoenen en werk je prettiger samen in een team.
Locatie: Zwolle

IMK Training “Praktisch leidinggeven op de werkvloer”, 2 daagse start 29 november
Je bent specialist in je vak en daarnaast leer je nog een tweede vak: praktisch leidinggeven. Je gaat oefenen met communicatietechnieken, waarmee je jouw medewerkers taakgericht kunt aansturen, mensgericht aansturen, motiveren en stimuleren. Je vergroot je vaardigheden om conflicten en emoties te hanteren. Na de training ben je in staat om het verantwoordelijkheidsgevoel van jouw medewerkers te stimuleren, zodat het zelfdenkend en probleemoplossend vermogen toeneemt. Locatie: Zwolle

IMK Training “Persoonlijk leiderschap”, 2 daagse start 18 december
Surf niet mee op de grillen van het leven, maar maak bewuste keuzes. In deze training krijg je een uniek inzicht in je persoonlijkheid, drive, ambities, krachten en valkuilen. Je weet waar je energie van krijgt en wat energie kost, neemt de regie over je eigen leven en kunt doelen opstellen en behalen. Leer actief beslissingen maken over waar jij naartoe wilt en hoe je dat bereikt. Zowel zakelijk als privé. Dat maakt het leven zoveel leuker!​ Locatie: Zwolle

Alle meldingen onder voorbehoud van wijzigingen
Alle workshop en trainingen kunnen ook in company worden gegeven