!Let op er wordt op dit moment nog gewerkt aan deze pagina. Zoek jij een training die jou verder helpt in groei in werk en/of leven? Vanuit de academie voor groei van Demusa Coaching & Training bieden wij je, vanuit de kracht van samenwerking, een programma aan die 2 keer per jaar wordt vernieuwd. Zoek je meer maatwerk maak dan een afspraak voor een individueel ontwikkeltraject?

IMK Training Leidinggeven aan projecten (4-daagse)
Wil je jouw kennis van projectmatig werken vergroten én vaardigheden ontwikkelen voor het aansturen van een projectteam? In deze training staan projectmanagementvaardigheden, het samenwerken in een projectteam en het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden centraal.
Start donderdag 1 februari 2024

Cursus “Sport maakt actief”, iedere donderdag voor 13 weken
Voor wanneer jij jezelf fysiek, emotioneel en mentaal een kickstart wil geven
Speciaal voor mensen die een uitkering ontvangen vanuit Werkplein Drentse Aa en graag een stap verder willen in hun leven. Laat je inspireren met de verschillende thema’s groeien.
start vanaf 28 maart 2024 (excl. schoolvakanties)

Open middag
Voor wie aan de slag wil met coaching en meer wil weten en ervaren over deze coachpraktijk. Meer informatie volgt.
Vrijdag 12 april 2024

IMK Training “Praktisch leidinggeven op de werkvloer”, 2 daagse
Voor doorgroeiende vakmensen die zich willen ontwikkelen tot een nog betere leidinggevende. In deze training leer je verschillende leiderschapsstijlen flexibel in te zetten en ontwikkel je leiderschapsvaardigheden als motiveren en stimuleren, delegeren en communiceren. 
Dinsdag 9 en 23 april 2024 te Zwolle

IMK Training “Feedback geven”, 2 daagse
Vind jij het moeilijk om feedback te geven én te ontvangen? Vaak zien we feedback als een manier om aan te geven dat iets niet goed gaat of beter kan. Maar wat als je het zou omdraaien? Dat feedback geven en ontvangen positief is en groei kans biedt voor jou en de ander
Donderdag 11 en 25 april te Zwolle

3-daagse Basiscursus Paardencoaching in de praktijk
Voor wie mensen, die zich persoonlijk of voor hun werk willen doorontwikkelen, wil ondersteunen met behulp van de paarden. Ontdek de grondbeginselen van paardencoaching. Van hieruit kun jij van start met paardencoaching en/of beslissen of jij je verder wil bekwamen in dit vakgebied en welke vervolgopleiding dan het beste bij jou past.
Start vrijdag 26 april 2024

Kennismakingsworkshop “De weg naar effectief leiderschap”
Ben je een leidinggevende of professional die zijn/haar (persoonlijke) leiderschapsvaardigheden wil ontwikkelen? Doe dan mee aan onze kennismakingsworkshop en ervaar met twee krachtige tools, DISC en paardencoaching, om jouw impact te vergroten.
Vrijdag 21 juni 2024, aanvang 13.30 uur te Ubbena (Assen Noord)

Alle meldingen onder voorbehoud van wijzigingen
Alle workshop en trainingen kunnen ook in company worden gegeven