Jezelf fysiek en mentaal een kickstart geven?

Vanaf 28 maart 2024 start er weer een nieuwe ronde van “Sport maakt actief”.
Een programma van 13 weken met (online) trainingen onder begeleiding van top trainers & coaches.

We organiseren ook dit seizoen weer op locatie van FightGameAcademy Zuidlaren, eerst 50 minuten lekker sporten om daarna jezelf mentaal uit te dagen en te laten inspireren.

Fysiek – Het vuurtje opstoken

Leren kickboksen door het team van de wereldberoemde vechter Semmy Schilt van Fight Game Academy en hiermee werken aan je fitheid. Fysiek het vuurtje in jezelf opstoken. Elke les (50 minuten) is weer anders met aandacht voor zowel het technische als fysieke aspect van de vechtsport. Waar lachen net zo belangrijk is als lekker sporten. De sportieve oefeningen worden afgestemd op de workshop die daarop volgt.

 

Mentaal/ Emotioneel – In verbinding

Aansluitend op elke les krijg je namelijk ook een inspirerende workshop onder andere van Demusa Coaching & Training en van ervaren coaches om nog meer in je kracht te komen staan. Denk daarbij aan:

  • Kennismaken – contact maken met de ander
  • Focus & doelen stellen,
  • Managen van je energie
  • Basisvertrouwen en de werking van je brein
  • Vergroten van jouw mentale weerbaarheid
  • Assertiviteit en grenzen stellen
  • Voeding & hormoon huishouding
  • Van zelf sabotage naar doen

13 Thema’s om jou fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel (zingeving) sterker te maken en het beste uit jezelf te halen.

Start cursus:                      Donderdag 28 maart 2024

Duur:                                  13 weken (schoolvakanties geen les)
Wanneer:                           elke donderdag van 13:00 tot 15:30u
Locatie:                              Stationsweg 1c te Zuidlaren
Deelname:                         In aanmerking komen mensen met een uitkering die vallen onder gemeente Tynaarlo of Werkplein Drentse Aa

 

 

Samenwerking

Dit programma wordt deelnemers kosteloos aangeboden (door gemeente Tynaarlo, Werkplein Drentse Aa en Menzis) omdat we het jou gunnen nog fitter en mentaal krachtiger te worden. Wel dien je het commitment aan te gaan om het volledige programma te volgen (13x les & workshop). 

Wil jij werken aan je fitheid, je kennis vergroten en mentaal krachtiger zijn? Ga jij de uitdaging met jezelf aan? Dan staat er een team van professionals voor je klaar! Geef je zo snel mogelijk op want vol = vol. Val jij niet onder bovengenoemde organisaties en heb je wel belangstelling voor een dergelijk programma, neem dan contact met ons op.

#kickbokscoaching

Nieuwsgierig hoe een kickboks training eruit ziet? Kijk dan naar een filmpje van een pilot enige tijd terug.