Jezelf fysiek en mentaal een boost geven?

Op donderdag 4 maart 2021 start er weer een nieuwe ronde van “Sport maakt actief”.
Een programma van 13 weken met online trainingen onder begeleiding van top trainers.

We starten dit seizoen met een online programma, eerst 50 minuten lekker sporten om daarna jezelf mentaal uit te dagen en te laten inspireren. Zodra het weer veilig is, pakken we het offline op.

Fysiek – Het vuurtje opstoken

Leren kickboksen van de wereldberoemde vechter Semmy Schilt van Fight Game Academy en hiermee werken aan je fitheid. Fysiek het vuurtje in jezelf opstoken. Elke online les (50 minuten) is weer anders met aandacht voor zowel het technische als fysieke aspect van de vechtsport. Waar lachen net zo belangrijk is als lekker sporten. De sportieve oefeningen worden afgestemd op de online workshop die daarop volgt.

 

Mentaal/ Emotioneel – In verbinding

Aansluitend op elke les krijg je namelijk ook een inspirerende online workshop onder andere van Demusa Coaching & Training en van ervaren trainers om nog meer in je kracht te komen staan. Denk daarbij aan:

  • Kennismaken – contact maken met de ander
  • Focus & doelen stellen,
  • Managen van je energie
  • Basisvertrouwen en de werking van je brein
  • Vergroten van jouw mentale weerbaarheid
  • Assertiviteit en grenzen stellen
  • Voeding & hormoon huishouding
  • Zelf sabotage

13 Thema’s om jou fysiek, mentaal en emotioneel sterker te maken en het beste uit jezelf te halen.

Start project:                    donderdag 4 maart 2021 (4, 11, 18 en 25 maart, 1, 8, 15, 22, 29 april, 20, 27 mei (6 en 13 mei vervallen i.v.m. meivakantie en hemelvaart), 3 en 10 juni 2021

Duur:                                  13 weken (schoolvakanties geen les)
Wanneer:                           elke donderdag van 13:00 tot 15:30 | definitieve tijdstip volgt nog
Locatie:                              via ZOOM
Deelname:                         In aanmerking komen mensen met een uitkering die vallen onder gemeente Tynaarlo of Werkplein Drentse Aa

Mocht het weer veilig zijn om elkaar fysiek te ontmoeten dan vinden de trainingen plaats op de Fight Game Academy in Zuidlaren

 

Samenwerking

Dit programma wordt deelnemers kosteloos aangeboden (door gemeente Tynaarlo, Werkplein Drentse Aa en Menzis) omdat we het jou gunnen nog fitter en mentaal krachtiger te worden. Wel dien je het commitment aan te gaan om het volledige programma te volgen (13x les & workshop). 

Wil jij werken aan je fitheid, je kennis vergroten en mentaal krachtiger zijn? Ga jij de uitdaging met jezelf aan? Dan staat er een team van professionals voor je klaar! Geef je zo snel mogelijk op want vol = vol. Val jij niet onder bovengenoemde organisaties en heb je wel belangstelling voor een dergelijk programma, neem dan contact met ons op.

#kickbokscoaching

Nieuwsgierig hoe een kickboks training eruit ziet? Kijk dan naar een filmpje van een pilot enige tijd terug.