Op donderdag 27 augustus 2020 start er weer een nieuwe ronde van “Sport maakt actief”. In deze training die 13 weken duurt ga je onder begeleiding van top trainers jezelf een fysieke en mentale boost geven. De groep zit weer vol met 12 deelnemers (groep kleiner ivm COVID-19). Heb je belangstelling dan start er weer een nieuwe groep in voorjaar 2021.

Op de Fight Game Academy van de wereldberoemde vechter Semmy Schilt ga je werken aan je fitheid. Elke les (50 minuten) is weer anders met aandacht voor zowel het technische als fysieke aspect van de vechtsport. Waar lachen net zo belangrijk is als lekker sporten en samenwerken. De sportieve oefeningen worden afgestemd op de workshop die daarop volgt.

Aansluitend op elke les krijg je namelijk ook een inspirerende workshop onder andere van Demusa Coaching & Training en van ervaren trainers om nog meer in je kracht te komen staan. Denk daarbij aan thema’s als: focus, doelen stellen, de werking van je brein, mentale weerbaarheid, managen van je energie en nog veel meer. 13 thema’s om jou fysiek en mentaal verder te brengen.

Start project:                    donderdag 27 augustus 2020 – VOL!!/ belangstelling voor voorjaar 2021, klik hier
Duur:                                  13 weken (schoolvakanties geen les)
Wanneer:                           elke donderdag van 13:00 tot 15:30
Locatie:                              Fight Game Academy, stationsweg 1c 9471 GJ  Zuidlaren
Deelname:                         In aanmerking komen mensen met een uitkering die vallen onder gemeente Tynaarlo of Werkplein Drentse Aa

Dit programma wordt deelnemers kosteloos aangeboden (door gemeente Tynaarlo, Werkplein Drentse Aa en Menzis) omdat we het jou gunnen nog fitter en mentaal krachtiger te worden. Wel dien je het commitment aan te gaan om het volledige programma te volgen (13x les & workshop). 

Wil jij werken aan je fitheid, je kennis vergroten en mentaal krachtiger zijn? Ga jij de uitdaging met jezelf aan? Dan staat er een team van professionals voor je klaar! Geef je zo snel mogelijk op want vol = vol. Val jij niet onder bovengenoemde organisaties en heb je wel belangstelling voor een dergelijk programma, neem dan contact met ons op.

#kickbokscoaching

Nieuwsgierig hoe een kickboks training eruit ziet? Kijk dan naar een filmpje van een pilot enige tijd terug.