??? Stressklachten? Wacht niet langer en onderneem actie! Laat je ondersteunen om meer rust, ontspanning en energie te voelen. ?❤️?

Ervaar jij nare aanhoudende ongewenste gevoelens? Geregeld negatieve gedachten of vervelende spanning in je lijf? Vermoeidheid?
Maak dan gebruik van hulp om stressklachten om te buigen naar ontspanning en rust.

Deze praktijk met ervaren en professionele coaches staan voor je klaar! Zo kunnen we je bij staan door jou:

✅ de juiste kennis aan te reiken, zoals kenmerken van ongezonde stress, stress in relatie tot het menselijke brein, gevolgen in het autonome zenuwstelsel als ook kenmerken van flow en wat je kunt doen om van stress klachten af te komen.

✅ een professionele vertrouwenspersoon te bieden waar jij je verhaal kwijt kan, iemand die oordeelvrij kan luisteren naar wat er in je omgaat en jij jezelf mag zijn.

(ervaringsgerichte) oefeningen & andere tools aan te reiken waarbij je patronen kan doorbreken.

✅ met bewezen effectieve methodes bij te staan om hardnekkige patronen die berusten op oude onverwerkte nare ervaringen te verwerken.

 

Hoe?

Op een manier wat voor jou prettig werkt. Online of live. Dit alles om gezondheid en welzijn te vergroten. Welke opties zijn er?

⚠️ ??? Het kosteloos bijwonen van een webinar “Van stress naar flow”, welke je ook online kan kijken op een tijdstip dat jou past. Klik hier voor meer info: https://www.demusa.nl/blog/webinar-van-stress-naar-flow

⚠️ ??? Online coaching, contact via whatsapp of op afspraak met beeld bellen via zoom. Hierbij wordt het eerste gesprek van 1 uur kosteloos aangeboden.

⚠️ ???‍? Live coaching, door een sessie af te spreken waarbij je met de coach gaat wandelen en je tijdens de wandeling oefeningen aangereikt krijgt of paardencoaching waarbij je oefeningen gaat doen bij de paarden om op een diepere laag te kijken wat nodig is. Locatie: Ubbena, Noord-Drenthe.

⚠️ ??? Live support, door ondersteuning met therapeutische oefeningen zoals EMDR. Een methode die helpt met het verwerken van nare ervaringen. Ondersteuning om ongezonde stress om te buigen naar optimale flow, lekker in je hoofd, hart en lijf.

 

Stuur vrijblijvend een whatsapp bericht of neem contact op via de website