Boekentip Geweldloze CommunicatieWanneer je leert om in jouw eigen levensbehoefte te voorzien, zal je jouw basisvertrouwen vergroten. Waarmee je lekkerder in je vel zit, je gelukkig voelt en succes ervaart. Voor een ieder die wil leren om dit vanuit compassie te doen, kan ik dit boek van harte aanbevelen.

Dit boek oftewel Geweldloze Communicatie helpt ons om onze aandacht te richten op wat we waarnemen, voelen en daarmee nodig hebben. Dit in plaats van te oordelen of te veroordelen en daarmee in bepaalde vorm bij te dragen aan geweld.

In het boek zal duidelijk worden dat classificeren, veroordelen, bekritiseren, vergelijken, complimenten geven bijdragen aan geweld. Vooral krijg je uitleg hoe verantwoordelijkheid te dragen voor je eigen gedrag, gedachten en gevoelens. Daarnaast hoe om te gaan met dat van de ander.

Het is een boek dat bijdraagt aan compassievol met elkaar omgaan. Het is aan de lezer om het in de praktijk te brengen waarbij geldt: Oefening baart kunst! Wil jij jezelf trainen en de vaardigheid van geweldloze communicatie vergroten, neem gerust contact op. Met regelmaat organiseert Demusa Coaching & Training de workshop “Verbindend communiceren”, waarin jij jouw vaardigheid kunt ontwikkelen op gebied van gevoelens en behoeften. Klik hier voor actuele data.

Klik hier om het boek aan te schaffen>>