Flow is een staat waarin alles moeiteloos lijkt. Je bent geconcentreerd, alles stroomt en gaat als vanzelf en je ervaart een bijzonder geluksgevoel.

Het Covid-19 virus heeft impact op een ieder van ons, onze gezondheid, onze vrijheid om te doen en laten wat we willen als ook hoe we werken. “Hou vol”, wordt er geroepen. Hoe dan? Ervaar jij ongezonde stress en kan jij hulp gebruiken om dit om te buigen naar flow? Neem deel aan het webinar Energiemanagement “Van stress naar flow”. Dit betreft een verkorte versie van de online training.

Stress is nuttig

Niemand heeft in zijn leven iets wezenlijks gepresteerd zonder stress. Alle belangrijke prestaties in ons leven, zowel persoonlijk als professioneel, gaan gepaard met stress. Hoe gek het ook klinkt, stress is goed voor ons! Het zorgt voor betere prestaties, houdt ons scherp en is ook nog eens goed voor onze gezondheid. Stress is dus nuttig en zorgt dat wij kunnen presteren. Het zorgt dat ons lijf klaar staat om in actie te komen.

Het belang van mindset

Lastig wordt het wanneer het lijf in actie blijft komen terwijl er geen actie nodig is of andersom dat jij je nergens toe kan zetten. Vooral het geloof dat stress slecht is voor je gezondheid, heeft negatieve gevolgen voor je gezondheid. Het heeft dus ook te maken met jouw mindset over stress. In tijden van lock-down wordt in grote mate beroep gedaan op ons om activiteiten niet te doen of anders te doen dan wij gewend zijn. Hoe kun je in pittige tijden als deze ongezonde stress ombuigen naar optimale flow?

(H)erkennen van stress

Ervaar jij al langere tijd meer stress en wil je dit aanpakken?  Veel spanning in het lijf, slecht slapen, geregeld in conflict met een ander, je terugtrekken en niets meer ondernemen, vermoeidheid, matig functioneren of je zorgen maken. Welke stress klachten herken je? Maar nog veel belangrijker wil jij tips in wat jij kunt doen om in betere flow te komen. Naar een staat van zijn dat het haast moeiteloos lijkt hoe jij mee kan bewegen in pittige tijden? Neem dan deel aan het webinar “Van stress naar flow”.

Programma

Het programma bevat een verkorte versie van de (online) training “Energiemanagement – Van stress naar flow”

  • Wat is flow, kenmerken en voorwaarden om in flow te komen
  • Aandacht voor vier energiebronnen, ontdek hoe het gesteld is met jouw energiebronnen
  • Stress, en het menselijk brein
  • Concrete tips om minder stress, meer energie en flow te ervaren

Voor wie

  • Een ieder die geïnteresseerd is in energie-/ stressmanagement of die een eerste stap wil maken naar meer energie of herstel van een burn-out
  • Werknemers die stress klachten ervaren en/of hun workflow willen verbeteren of willen voorkomen dat zij uitvallen door stress klachten
  • Leidinggevenden, ondernemers die naast bovenste willen ervaren hoe een online teamtraining eruit zou kunnen zien

Ben jij leidinggevende of een professional en zou jij een volwaardige online training willen inzetten voor jouw team? Neem vrijblijvend contact op.

Ben jij coach of trainer en zou jij dit webinar willen gebruiken als inspiratiebron voor eigen trainingen of je verder willen bekwamen in dit thema? Neem contact op om optimaal gebruik te maken van de beschikbare kennis en materialen. Toeslag om materiaal gebruik over te nemen.

Online training

Dit webinar is de eerste stap in een online training en is opgenomen waardoor je deze kan volgen op een moment dat jou past, hiermee de eerste stap van de volledige (online) training. Kijk voor meer over de online academie op www.voorgroei.nl van Demusa Coaching & Training.

Overige informatie

Datum Opname van 2021
Tijdstip/ duur ca. 1,5 uur
Groepsgrootte onbeperkt
Bijdrage Terugkijken € 15,- incl. 21% BTW,
Na betaling is het webinar voor de duur van 1 week te bekijken en eindigt automatisch
Aanmelden klik hier>>
Het webinar vindt plaats via Zoom, na aanmelding ontvang je de inlog gegevens.
Zie voor meer informatie Zoom statement
Online training Terugkijken? Meld je aan via de button, je krijgt een ontvangstbevestiging met factuur. Nadat de factuur is voldaan, krijg je toegang tot de online leeromgeving.