Op uitnodiging stond “hei” sessie dag, met het thema “Doorbreken”. Bij zulke dagen denk je snel aan plannen uitwerken op flipover, post-its plakken, discussies en uiteindelijk een hapje eten met elkaar. Alleen voor dit managementteam pakte dit anders uit. Ze liepen gezamenlijk naar een gebouw met daarop “Fightgame Academy” en werden ontvangen door 5-voudig wereldkampioen K1 Semmy Schilt en coach Ank namens Demusa Coaching & Training.

Tijdens de introductie werd helder gesteld dat het ging over doorbreken van oude gewoonten, doorbreken van grenzen. Met als einddoel het doorbreken van een negatief bedrijfsresultaat! Om dat te kunnen behalen moest het managementteam er klaar voor zijn. Kortom: werk aan de winkel. Even daarna stond het gehele team in een uniform sporttenue in de Dojo (trainings-sportruimte). Het programma voor de dag was fysieke inspanning waaronder kickboksen afgewisseld met mentale inspanning met als doel de juiste mindset te krijgen. Alles onder begeleiding van de coaches/trainers die de terugkoppelingen gaven van wat er in de Dojo gebeurde bij de teamleden en hun handelen in de dagelijkse praktijk op de zaak.

Het team kreeg kennis aangereikt over wat er in de hersenen van mensen gebeurt. Met behulp van een vragenspel kwam er inzicht in het motiveren van mensen voor talent ontwikkeling. Door de diepgaande vragen stelde het team zich open voor elkaar, waardoor er meer respect ontstond en daarmee als team beter kan worden gefunctioneerd. De teamleden keken die dag terug als zeer geslaagd en inspirerend.

Vandaag kwam het prachtige bericht binnen: het bedrijf heeft na 10 jaar positieve cijfers gehaald! Dat is nog eens een doorbraak. Uiteindelijk ontstaat dit vanuit de talenten van dit team, die ook de talenten van hun medewerkers wisten los te maken. Hoe trots zijn wij als coaches/trainers, Semmy Schilt, Ank Kampman en Denise Munster dat wij een bijdrage mochten leveren aan deze doorbraak.