Welkom! Ik ben Denise, dé teamcoach van Assen, Drenthe en Groningen. Zoek je een creatieve manier om je team te ontwikkelen en met teambuilding naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Naast paardencoaching en kickbokscoaching bied ik ook de mogelijkheid om te leren met behulp van allerlei spelvormen. Deze unieke methoden helpen jouw team groeien en beter samenwerken.

Waarom werken met spelvormen voor teams?

Spelvormen zijn niet alleen leuk en uitdagend, maar ook uiterst effectief voor teamontwikkeling. Door middel van interactieve en dynamische spellen leren teamleden om beter samen te werken, te communiceren en strategisch te denken. Dit maakt het werken met spelvormen een krachtig middel voor het verbeteren van de teamdynamiek. Plezier beleven tijdens het leren van en met elkaar.

Mijn diensten

Om jouw team te helpen in het ontwikkelen heb ik diverse werk- en spelvormen. Tijdens het intakegesprek stemmen we af welke werk-/spelvormen bijdragen aan de gestelde doelen. Hier een greep van de vormen die geregeld door andere teams worden ingezet.

Join the Jam: Een spel voor diversiteit en inclusie. Inclusie is een hot topic. Het gaat over meedoen, meepraten en meebeslissen. Anders gezegd: over grenzen, leiderschap, macht, privileges, conflicten, emoties, nieuwsgierigheid, verschillen en overeenkomsten. En hoe je hier goed mee omgaat. Diversiteit gaat over de mix van zichtbare en onzichtbare verschillen. Inclusie gaat over hoe we met deze mix omgaan. Samen jammen betekent handelen vanuit onzekerheid, omdat je niet exact weet waar je uit gaat komen. Maar met de absolute zekerheid dat iedereen oprecht naar elkaar wil luisteren. Het is samenwerken met lef om te zeggen wat je te zeggen hebt, én om actief te zoeken naar hele andere en tegengestelde geluiden.

Kernwaardenspel: Dit spel helpt teamleden hun persoonlijke en teamwaarden te ontdekken en te verkennen. Het creëert een dieper begrip van elkaars drijfveren en versterkt de gezamenlijke visie en missie van het team.

Communicatiespel: Dit spel richt zich op het verbeteren van communicatieve vaardigheden binnen het team. Door middel van leuke en uitdagende opdrachten leren teamleden om effectiever te communiceren en misverstanden te voorkomen.

De mysterie koffer: Een koffer wordt geplaatst bij het team. Wat er dan ontstaat zegt alles over het team, wie neemt er initiatief, wie niet en is dat herkenbaar. Er is een opdracht die moet worden volbracht, wat is er nodig om het team in beweging te krijgen en de opdracht te laten slagen. 

Kwaliteitenspel: Het Kwaliteitenspel helpt teamleden om hun persoonlijke kwaliteiten en die van hun collega’s te ontdekken en te waarderen. Tijdens dit spel identificeren en bespreken teamleden hun unieke sterktes en hoe deze bijdragen aan het team. Dit bevordert zelfbewustzijn en respect voor elkaars talenten, wat leidt tot een effectievere samenwerking en een positieve teamdynamiek. Het Kwaliteitenspel creëert een veilige omgeving waarin iedereen open kan communiceren en persoonlijke groei wordt gestimuleerd.

Voor wie?

Mijn teamsessies met kickboksen zijn geschikt voor kleine en grotere  teams. Voor grotere groepen werk ik samen met Semmy Schilt en zijn team, zodat iedere deelnemer de aandacht en begeleiding krijgt die nodig is. Verder:

  • Voor management teams die hun leiderschap willen vergroten
  • Voor teams die net starten met samenwerken, elkaar beter willen leren kennen en op elkaar willen afstemmen,
  • Voor teams die het innovatie vermogen willen vergroten en met en een frisse blik het team op een hoger niveau willen krijgen,
  • Voor bestaande teams die vastlopen op hardnekkige patronen en deze graag willen doorbreken,
  • Voor bestaande teams waarbij de onderlinge samenwerking (ernstig) verstoord is geraakt en een hernieuwde start/ schoon schip willen maken.

Locatie

Mijn team sessies voor kleine groepen vinden plaats in de prachtige regio van Assen, goed bereikbaar voor teams uit de provincie Drenthe en Groningen, (Oudemolenseweg 2 in Ubbena) op 4 minuten auto rijden van de afslag Assen-Noord. Deze natuurlijke omgeving draagt bij aan een ontspannen sfeer, waardoor teams zich volledig kunnen focussen op de training en ontwikkeling. Tevens is het mogelijk om de werk-/spelvormen op eigen locatie of locatie naar keuze in te zetten. 

Met mijn werk-/spelvormen til je jouw team naar een hoger niveau. Door de unieke en interactieve spellen verbeteren we communicatie, samenwerking en strategisch denken binnen jouw team. Of je nu in Assen, Drenthe of Groningen bent, ik sta klaar om je te helpen. Boek vandaag nog jouw sessie en ervaar de kracht van spelvormen! Wil je meer weten over mijn teamtrainingen, teambuilding of teamontwikkeling met vechtsport? Neem dan contact met mij op. Boek vandaag nog een (online) meeting om de mogelijkheden te bespreken en ervaar de kracht van spelvormen met jouw team! Ik bespreek graag de mogelijkheden en stel een programma op maat voor je samen.