Welkom! Ik ben Denise, dé paardencoach van Assen, Drenthe en Groningen. Zoek je een unieke manier om je team te ontwikkelen, met teambuilding je team naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben gespecialiseerd in teamtrainingen en teambuilding met paarden, en help jouw team groeien en beter samenwerken. Op een prachtige, landelijk gelegen locatie in de rand van Assen waar privacy gegarandeerd is.

Waarom paardencoaching voor teams?

Paarden zijn van nature gevoelige dieren die feilloos aanvoelen wat er in een team speelt. Ze reageren op lichaamstaal en emoties, waardoor ze een spiegel vormen voor menselijk gedrag. Dit maakt paardencoaching een krachtig middel voor teamontwikkeling. Mijn sessies bieden waardevolle inzichten en helpen bij het verbeteren van communicatie, samenwerking en vertrouwen binnen het team.

Mijn diensten

Teamtraining met paarden: Tijdens mijn teamtrainingen leren teamleden effectiever communiceren en samenwerken. De interactie met de paarden biedt directe feedback, waardoor sterke punten en verbeterpunten snel duidelijk worden.

Teambuilding met paarden: Mijn teambuilding sessies zijn niet alleen leerzaam, maar ook leuk en inspirerend. Door middel van praktische oefeningen met de paarden versterken we de band binnen het team en creëren we een hechtere samenwerking.

Teamontwikkeling met paarden: Voor teams die al goed samenwerken, maar zich verder willen ontwikkelen, bied ik diepgaande sessies aan. Deze zijn gericht op het verder optimaliseren van de teamdynamiek en het behalen van gezamenlijke doelen.

Voor wie?

Mijn teamsessies met paardencoaching zijn geschikt voor teams tot en met 6 personen. Voor grotere groepen werk ik samen met een collega paardencoach, zodat iedere deelnemer de aandacht en begeleiding krijgt die nodig is. Verder:

  • Voor management teams die hun leiderschap willen vergroten
  • Voor teams die net starten met samenwerken, elkaar beter willen leren kennen en op elkaar willen afstemmen,
  • Voor teams die het innovatie vermogen willen vergroten en met en een frisse blik het team op een hoger niveau willen krijgen,
  • Voor bestaande teams die vastlopen op hardnekkige patronen en deze graag willen doorbreken,
  • Voor bestaande teams waarbij de onderlinge samenwerking (ernstig) verstoord is geraakt en een hernieuwde start/ schoon schip willen maken.

Locatie

Mijn team sessies vinden plaats in de prachtige regio van Assen, goed bereikbaar voor teams uit de provincie Drenthe en Groningen, (Oudemolenseweg 2 in Ubbena) op 4 minuten auto rijden van de afslag Assen-Noord. Deze natuurlijke omgeving draagt bij aan een ontspannen sfeer, waardoor teams zich volledig kunnen focussen op de training en ontwikkeling.

Met een teamtraining met paarden help jij je team een stevige stap verder. Door de unieke interactie met paarden verbetert de communicatie, samenwerking en vertrouwen binnen jouw team. Voor teams uit regio Assen, Drenthe of Groningen, ik sta klaar om je te helpen. Wil je meer weten over mijn teamtrainingen, teambuilding of teamontwikkeling met paarden? Neem dan contact met mij op. Boek vandaag nog een (online) meeting om de mogelijkheden te bespreken en ervaar de kracht van paardencoaching met jouw team! Ik bespreek graag de mogelijkheden en stel een programma op maat voor je samen.