Welkom! Ik ben Denise, dé teamcoach van Assen, Drenthe en Groningen. Zoek je een unieke manier om je team te ontwikkelen en met teambuilding naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben gespecialiseerd in teamtrainingen en teambuilding met kickboksen, en help jouw team groeien en beter samenwerken. Dit doe ik samen met het team van Fight Game Academy Zuidlaren onder leiding van niemand minder dan Semmy Schilt, viervoudig K-1 wereldkampioen en legende in de vechtsport.

Waarom kickbokscoaching voor teams?

Kickboksen is een intensieve sport die veel meer bieden dan alleen fysieke training. Het verbetert niet alleen kracht en uithoudingsvermogen, maar ook mentale focus, discipline en communicatie. Tijdens onze sessies leren teamleden om beter samen te werken, elkaar te ondersteunen en effectieve communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. Dit maakt kickbokscoaching een krachtig middel voor teamontwikkeling.

Mijn diensten

Teamtraining met kickboksen: Tijdens mijn teamtrainingen leren teamleden effectiever communiceren en samenwerken door middel van fysieke oefeningen en sparringsessies. De intensieve training biedt directe feedback, waardoor sterke punten en verbeterpunten snel duidelijk worden.

Teambuilding met vechtsport: Mijn teambuilding sessies zijn niet alleen leerzaam, maar ook uitdagend en inspirerend. Door middel van praktische oefeningen met kickboksen versterken we de band binnen het team en creëren we een hechtere samenwerking.

Teamontwikkeling kickbokscoaching: Voor teams die al goed samenwerken, maar zich verder willen ontwikkelen, bied ik diepgaande sessies aan. Deze zijn gericht op het verder optimaliseren van de teamdynamiek en het behalen van gezamenlijke doelen door middel van vechtsport als instrument voor teamontwikkeing.

Voor wie?

Mijn teamsessies met kickboksen zijn geschikt voor kleine en grotere  teams. Voor grotere groepen werk ik samen met Semmy Schilt en zijn team, zodat iedere deelnemer de aandacht en begeleiding krijgt die nodig is. Verder:

  • Voor management teams die hun leiderschap willen vergroten
  • Voor teams die net starten met samenwerken, elkaar beter willen leren kennen en op elkaar willen afstemmen,
  • Voor teams die het innovatie vermogen willen vergroten en met en een frisse blik het team op een hoger niveau willen krijgen,
  • Voor bestaande teams die vastlopen op hardnekkige patronen en deze graag willen doorbreken,
  • Voor bestaande teams waarbij de onderlinge samenwerking (ernstig) verstoord is geraakt en een hernieuwde start/ schoon schip willen maken.

Locatie

Mijn team sessies voor kleine groepen vinden plaats in de prachtige regio van Assen, goed bereikbaar voor teams uit de provincie Drenthe en Groningen, (Oudemolenseweg 2 in Ubbena) op 4 minuten auto rijden van de afslag Assen-Noord. Deze natuurlijke omgeving draagt bij aan een ontspannen sfeer, waardoor teams zich volledig kunnen focussen op de training en ontwikkeling. Tevens is het mogelijk om gebruik te maken van de Dojo van Fight Game Academy in Zuidlaren of een locatie naar keuze. Wij beschikken over voldoende materialen om de locatie aan te passen.

Met een teamtraining met kickboksen help jij je team een stevige stap verder. Door de unieke interactie met elkaar verbetert de communicatie, samenwerking en vertrouwen binnen jouw team. Voor teams uit regio Assen, Drenthe of Groningen, ik sta klaar om je te helpen. Wil je meer weten over mijn teamtrainingen, teambuilding of teamontwikkeling met vechtsport? Neem dan contact met mij op. Boek vandaag nog een (online) meeting om de mogelijkheden te bespreken en ervaar de kracht van kickboksen met jouw team! Ik bespreek graag de mogelijkheden en stel een programma op maat voor je samen.