Ontdek hoe DISC een krachtige model is en jou als leiders en/of professional helpt om jouw potentieel te ontketenen en jou en/of jouw team naar het ware potentieel te leiden. Bereid je voor op een kleurrijke ontdekkingsreis waarin inzicht, communicatie en succes hand in hand gaan. Klaar om de sleutel tot persoonlijke groei en teamdynamiek te vinden?

Demusa Coaching & Training biedt leiders en professionals “(H)erkennen met DISC”. Ontdek de kracht van DISC en laat je leiden naar succes met onze coaching en teambuilding programma’s. Met DISC krijg je diepgaand inzicht in jezelf en anderen, wat leidt tot effectievere communicatie, verbeterde samenwerking en hogere prestaties. Begeleiding in een kleurrijke reis naar persoonlijke groei en het bouwen van sterke, veerkrachtige teams.

DISC is een persoonlijkheidsmodel dat vier hoofdstijlen identificeert: Dominant (D), Invloedrijk (I), Stabiel (S) en Consciëntieus (C). Het model classificeert individuen op basis van hun voorkeuren in gedrag, communicatie en interactie met anderen. Elk van de vier stijlen heeft unieke kenmerken en sterke punten.

De Dominante stijl is assertief, resultaatgericht en neemt graag de leiding. De Invloedrijke stijl is expressief, sociaal en enthousiast, en houdt ervan anderen te beïnvloeden. De Stabiele stijl is meegaand, geduldig en gericht op stabiliteit en harmonie. De Consciëntieuze stijl is nauwkeurig, analytisch en heeft oog voor detail.

DISC biedt inzicht in iemands gedragsvoorkeuren, helpt bij het begrijpen van eigen sterke punten en valkuilen, en geeft handvatten voor effectieve communicatie en samenwerking met anderen. Het model kan worden toegepast in verschillende contexten, zoals leiderschap, teamontwikkeling, werving en selectie, en conflictoplossing.

Door DISC te gebruiken, kunnen leiders en professionals hun interacties en relaties verbeteren, conflicten verminderen, effectiever communiceren en teams optimaliseren. Het is een waardevol hulpmiddel om persoonlijke groei te bevorderen, de teamdynamiek te versterken en succesvolle resultaten te behalen.

Met ons aanbod krijg je niet alleen inzicht in je DISC-profiel, maar ook de mogelijkheid om persoonlijke coaching te ontvangen of deel te nemen aan een op maat gemaakte teamtraining. Daarnaast bieden we interactieve trainingen aan om je kennis en vaardigheden op het gebied van DISC verder te ontwikkelen. Wist je dat paarden ook voorkeursgedrag hebben? Hierdoor prachtig om in te zetten voor jouw ontwikkeling. Combineer het beste van beide werelden – een diepgaand persoonlijk profiel en waardevolle begeleiding – voor een optimale groei en succes in je professionele leven. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.