Coaching met dolfijnen een unieke ervaring. Dolfijnen bewegen zich soepel en snel door het water met behulp van sonar weten ze precies obstakels te omzeilen en vis of andere speeltjes te pakken. Alleen al door observeren leer je al veel over flow in het dagelijks leven. De interactie die de dieren met elkaar aan gaan als ook de reactie op onze aanwezigheid. Ze zijn zeer intelligent, sociaal en uiterst sensitief.

Vanuit deze praktijk is het mogelijk om een sessie coaching bij de dolfijnen te boeken. Hierbij zijn er de volgende mogelijkheden:

  1. Onder Odiezee; Oog in oog met dolfijnen waarbij de hulpvraag wordt gecombineerd in een onderwaterruimte achter een grote glazenwand. De dolfijnen familie beweegt zich vrij in hun dolfijnendelta en kunnen besluiten contact met je te maken. De coach biedt je mogelijkheden om met de hulpvraag tools in te zetten ter ondersteuning van de verbinding bijvoorbeeld het CREF-model.
  2. In het water met de dolfijnen; Ontmoet met jouw hulpvraag de dolfijn van dichtbij in het water. Met speciale kleding (waadbroek) ga je het water in bij de dolfijn. De coach in samenwerking met de dolfijnentrainer bieden jou de mogelijkheid je hulpvraag in te brengen gecombineerd met een oefening met de dolfijn.
  3. Een combinatie van de onderwaterruimte en het water in voor de ultieme ervaring.

Bij interesse in een coaching sessie met de dolfijnen kun je telefonisch contact opnemen (050) 2012855.