Meer succes en/of rust in je (werk) leven? Wat wil jij bereiken? Meer fysiek en mentaal balans? Een betere omgang met je collega? Jezelf krachtig presenteren? Meer resultaat uit samenwerking? Afkomen van depressieve gedachtes? Maak dan eens kennis met onze werkwijze, coach en paard. Een bijzondere combinatie die jou de effectieve ondersteuning biedt.

Toelichting

Demusa Coaching & Training biedt geïnteresseerden de mogelijkheid voor een workshop “Paardencoaching – Groeien met PK’s”. Onze werkwijze in; mensen begeleiden in hun ontwikkeling met inzet van paarden. Voor een ieder die zichzelf wil ontwikkelen, een wens of doel wil realiseren of een probleem wil aanpakken.

Communicatie met het paard leert je dat geluk en succes in het leven samenhangen met het vermogen om relaties aan te gaan met anderen en met jezelf. Tijdens een sessie (coaching of therapie) krijg je een opdracht die past bij jouw vraag. Het paard reageert op ons denken, voelen en doen. Zonder oordeel, zonder verborgen agenda. Met de vraagstelling en het gesprek met de coach word jij je (nog meer) bewust van jouw denken, voelen en doen. Je wordt je bewust van wat er werkelijk bij je leeft en wat er nodig is om tot het gewenste te komen. Een ervaringsgerichte methode die je bijvoorbeeld de mogelijkheid geeft je succesformule te ontdekken of om een nare gebeurtenis uit het verleden te verwerken waardoor er ruimte ontstaat voor het gewenste.

Programma (een dagdeel)

  • Ontvangst met koffie/ thee en een drentse lekkernij
  • Kennismaking en afstemmen verwachtingen/ ontwikkelvraagstukken
  • Verkorte lezing inhoud naar keuze bijvoorbeeld: “Sociaal Emotionele Ontwikkeling”, “Energiemanagement – van stress naar flow”, “Leiderschap”, “Teamflow”
  • Groepsopdracht met paarden thema wordt afgestemd op behoefte
  • Evaluatie groepsopdracht met koffie/thee of wat fris en wat lekkers
  • Afsluiting toepassingsmogelijkheden begeleiding met behulp van paarden

Na deze workshop

  • Begrijp je hoe ons brein werkt in relatie tot ons gedrag
  • Heb je meer kennis over het gekozen thema
  • Ervaar je de kracht van het paard tijdens coaching / training / therapie
  • Maak jij een stap voorwaarts in jouw ontwikkeling

Toepassing/ maatwerk

Deze workshop kan in opdracht worden ingezet voor diverse doelgroepen (gezinnen, netwerkclubs, bedrijven, scholen, instellingen), waarbij het mogelijk is de lezing toe te spitsen op een thema of herkenbare problematiek binnen de doelgroep. De verkorte lezing kan deels worden vervangen of uitgebreid met een andere module (zie thema’s) met daarbij passende groeps- of individuele opdrachten met het paard. Tevens is uitbreiding mogelijk met andere faciliteiten zoals een lunch, GPS wandeling, BBQ of outdoor activiteiten. Deze workshop wordt tevens ter kennismaking aangeboden voor het individu, zie hieronder actuele data.