Data voorjaar 2020 volgen

Data: dinsdag 15 oktober, 5 november en 26 november 2019
Tijdstip: 09.00 tot ca. 16.30 uur
Locatie: Oudemolenseweg 2 in Ubbena en Fight Game Academy Zuidlaren
Groepsgrootte: maximaal 20 deelnemers
Aanmelden: klik hier>> 

Bijdrage 2019, gereduceerd tarief!!!:

  • € 675,00 excl. 21% BTW voor 3 opleidingsdagen in begrepen is huur locatie, docenten, werkmap met theoretisch ondersteuning & werkvormen, lunch & consumpties, bruikleen van kickboksmaterialen en certificaat van deelname.
  • optioneel € 225,00 excl. 21% BTW voor examen in begrepen is feedback van Semmy Schilt en Denise Munster, bij slagen vermelding op de site voor de duur van 1 jaar en kans op opdrachten (onder provisie, geen garantie).
  • optioneel € 300 incl. 21% BTW voor je eigen materialen pakket: 2 paar bokshandschoenen, 1 paar gel bandage, 1 paar scheenbeschermers, mids (kleine pads), stootkussen en FGA sporttas.  !AANBIEDING alleen voor deelnemers! Materialen ook los te verkrijgen.

EXAMEN (OPTIONEEL)

Uit ervaring weten we dat het doen van een examen veel van een professional vraagt. Maak je geen gebruik van het examen onderdeel, dan ontvang je een certificaat van deelname. Wil jij feedback op de kwaliteit van jouw handelen als kickbokscoach dan ga je voor het examen. Hiervoor dien je een sessie kickbokscoaching te laten zien voor de duur van 1 uur waarbij jij met een coachee aan de slag gaat. Semmy Schilt beoordeelt specifiek op technische uitvoering en verkozen werkvormen. Denise Munster beoordeelt specifiek op rapport, gesprekstechniek en inzet van werkvormen. Voorbereiding is het halve werk. Je krijgt uitgebreid uitgelegd wat er van je wordt verwacht. Examens worden afgenomen de maand na de opleiding. Examen behaald dan staan wij voor jouw als kickbokscoach. Je kunt aansluitend bij ons team en wordt vermelding op www.kickbokscoaching.com. Zo kun je aanmerking komen voor opdrachten die via www.kickbokscoaching.com binnen komen (onder provisie en geen garanties).