• Ik heb geen kennis & ervaring met kickboksen kan ik dan wel mee doen? Ja zeker, wij leren jou de techniek en je krijgt aardig wat oefen uurtjes tijdens de opleiding. Net als met een rij examen is het wel van belang dat je nadien blijft training om je vaardigheid te verbeteren. Dat kan bij Fight game academie in Zuidlaren of een uit jouw regio. Ben jij een ervaren coach, zoek dan de samenwerking op met een kickbokstrainer uit het team bij groepen. Zo maak je gebruik van elkaars kennis & ervaring.
  • Ik heb geen kennis & ervaring met coachen kan ik dan wel mee doen? Ja zeker, wij leren jou de basisbeginselen van coaching en een aantal effectieve werkvormen. Ook hierbij geld oefening baart kunst. Blijf jezelf trainen in rapport maken en gesprekstechniek. Ook nadien intervisie afspraken maken met andere deelnemers gaat jou helpen deze vaardigheid onder de knie te krijgen. Ben jij een ervaren (kick)bokser, zoek dan de samenwerking met een coach of therapeut uit het team bij groepen.
  • Ik kan niet op de aangegeven data wanneer komt de opleiding weer? Wat jammer dat je niet kunt. De opleiding wordt volgend jaar in het voorjaar weer gegeven, wel voor een hogere bijdrage. Meld jij je wel nu al aan, kun je profiteren van dit tarief.
  • Ik ben niet getraind of heb geen conditie kan ik dan wel mee doen?  Ja helemaal. Heel belangrijk om direct te gaan bewegen, zaak om nu aan de slag te gaan en niet alleen vanwege de opleiding, neem contact op met Semmy Schilt van Fight game academy en start alvast op een passend trainingsuurtje. Of ga zelf rustig aan opbouwen met hardlopen en oefeningen doen. Genoeg te vinden op youtube.
  • Ik heb al bokshandschoenen en ander spul moet ik nu een materialen pakket af nemen? Nee zeker niet, het is voor niemand verplicht. Kijk wat jij fijn vindt om mee te werken en vul aan wat je nodig hebt. Dit nemen we door op de eerste opleidingsdag.
  • Ik twijfel wat kan ik doen om een keuze te maken? Dit hangt af van de gedachtes die in je op komen, bel Denise om te delen wat er in je om gaat. Kom eens ervaren maak een afspraak voor een eigen sessie kickbokscoaching of doe mee met de kennismakingsworkshop op 1 oktober
  • Ik weet nog niet of ik examen wil doen, hoe werkt dat? Je kunt op de laatste dag besluiten of je wel of geen examen doet. Je krijgt in ieder geval een certificaat van deelname bij 100% aanwezigheid. We zullen je tijdens de opleiding uitleggen wat er van je wordt verwacht. Zie het vooral als mogelijkheid tot groei, want je krijgt waardevolle feedback.