Voel jij je nog energiek & fit? Of heb je de handdoek in de ring gegooid?

KickboksCoaching is normaal gesproken een contact interventie. Fysiek ga je met jouw KickboksCoach aan de slag om ook mentaal en emotioneel in balans te komen. Sinds half maart zijn sportscholen en coach praktijken gesloten. Hoe ga jij daarmee om?

In een tijd dat het COVID-19 virus veel verandering te weeg brengt, kan het een trigger zijn om in een overlevingsmechanisme te belanden: vechten, vluchten of verstarren. Vechten door de veiligheidsregels te negeren en tegensdraads de confrontatie aan te gaan. Vluchten door in huis te blijven en je bezig te houden met gamen, Netflix etc. Of misschien zelfs wel te verstarren door langer in bed te liggen of op de bank te hangen.

Juist nu word je uitgedaagd om focus te houden op jouw doelen. Stel je doel nog eens helder en bedenk hoe kan ik dit wel bereiken binnen de mogelijkheden die ik heb. Wij staan voor je klaar om je hierin te ondersteunen!

Hoe dan wel?

Vanaf maart zijn de groepssessies met Kickbokscoaching in verband met het heersende COVID-19 virus aangepast. Veiligheid staat voorop. Het is echter niet nodig om stil te blijven staan.  Je kunt blijven bewegen en trainen.

Belangstellende kunnen meedoen met de virtuele kickbokslessen van de Fight Game Academy. Kijk voor meer informatie op de site: https://fightgameacademy.nl/. Samen met jouw KickboksCoach kun je een afspraak maken voor e-coaching om goed van start te kunnen gaan, je ervaringen te delen en hierop te reflecteren. Kijk voor meer informatie over tarieven voor e-coaching hier: /https://www.demusa.nl/blog/online-coach-beschikbaar/

Enkele KickboksCoaches zijn beschikbaar voor  individuele KickboksCoaching waarbij 2 meter afstand wordt aangehouden en buiten of volledig online. De video geeft een indruk hoe dit eruit zou kunnen zien. Ben jij een winnaar en wil jij door een KickboksCoach ondersteunt worden, neem gerust contact op. OSU!