Een stevig basisvertrouwen zorgt dat je zelf zeker in het leven staat, rust en ontspanning kan ervaren, vanuit vertrouwen in het leven staat en handelt. Hoe steviger het basisvertrouwen, hoe steviger het fundament in het hier en nu. Hoe is het gesteld met jouw fundament? Sta je stevig of ben je vaak aan het overleven?

Ieder mens heeft uitdagingen in het (werk) leven. Of je nu ondernemer bent, leidinggevende, ouder of werkzoekende. Met de juiste vaardigheden kun je deze uitdagingen tackelen met gemak of met minder of meer moeite. Vergroot je kennis met de online training “Basisvertrouwen, werken aan een stevig fundament”.

Zijn de uitdagingen te stevig, onvoldoende uitdagend of de benodigde vaardigheden ontbreken dan kan dit gepaard gaan met veel stress, met alle gevolgen van dien. Burn-out of bore-out ligt op de loer. Hoe steviger jouw fundament, hoe makkelijker je omgaat met tegenslagen, hoe beter je kunt begrenzen en jouw volledige potentieel kunt benutten. Basisvertrouwen (jouw fundament) wordt opgebouwd vanaf het prille begin en kent een aantal kritische momenten. Omgevingsfactoren zijn hierin medebepalend. Wat voor effect heeft dit op latere leeftijd? Wat kun je doen wanneer dit niet optimaal is geweest voor jou? Neem deel aan de online training “Basisvertrouwen, werken aan een stevig fundament”.

PROGRAMMA

Tijdens online training van totaal ca. 1,5 uur krijg je meer informatie en oefeningen over:

  • Basisvertrouwen, betekenis, kenmerken van stevig basisvertrouwen en jouw fundament
  • Herkennen van beschadigd basisvertrouwen
  • Een holistische kijk op psychische problematiek; wat als psychische stoornissen eigenlijk onopgelost emotioneel trauma is?
  • Stappen voor het werken aan een stevig fundament

 

Tijdens de online training krijgt je oefeningen aangeboden, hiervoor kun je een hulpdocument uitprinten en deze hierop maken. Vragen naar aanleiding van de online training kunnen per mail gesteld worden aan de e-coach. Tevens is het mogelijk om een online coach sessie te plannen aansluitend op de online training, om de oefeningen, ervaring en even

Direct van start?

Klik op de koop nu button betaal en krijg direct toegang voor de duur van 1 week.

FACTS

  • De online training is onderdeel van level 2 Individuele coaching en kan apart worden gevolgd
  • Doelgroep: iedereen die zich aangesproken voelt of nieuwsgierigheid ervaart
  • Bijdrage: € 25,- incl. 21% BTW, beschikbaar voor de duur van 1 maand
  • De bijdrage voor een online coach sessie bedraagt € 100,- inclusief BTW.
  • Na aanmelden en betaling ontvangt je het betaalbewijs per mail en de inlog voor de online training
  • Ga hier naar: Online workshop “Basisvertrouwen, werken aan een stevig fundament”