Welkom bij de Academie voor groei in werk en leven.

Deze site is de e-learning omgeving van Demusa Coaching & Training en/of diens aangesloten professionals.

Waarom?

De online academie voor groei is er om jou ondersteuning te bieden in dat wat mag groeien in jouw werk en/ of leven. Zelfontplooiing, jij die leert en zich ontwikkeld, is een essentiële en universele levensbehoeften. Het is zelfs een universele wet van de natuur. Met toevoeging van de juiste ingrediënten kunnen jou een voedingsbodem bieden om zo optimaal mogelijk te groeien.

Vanuit de academie voor groei krijg je de basis ingrediënten aangereikt zodat jij in optimale flow kan komen en blijven in werk en/of leven. 

Alles en iedereen staat onder invloed van de universele wetten van de natuur. Zo levert bijvoorbeeld iedere actie een reactie of gevolg op en oogsten we uiteindelijk wat we zelf hebben gezaaid. Alles in de natuur groeit en wil tot vorm komen en heeft een unieke, dienende plek in het geheel. Dit is een van de wetten van de natuur. Dus jij bent zelf verantwoordelijk voor het scheppen van jouw eigen werkelijkheid. Deze wetten zorgen er ook voor dat jij uiteindelijk jouw ware, authentieke zelf en ook de schepper in jouzelf kan ontdekken! Wanneer je je verantwoordelijkheid erkent, je kansen herkent en je weerstand laat varen, dan kun je mee stromen en zul je zien dat daar waar je een deur sluit, een ander zich vanzelf opent. Met deze site bieden we een helpende hand om de juiste ingrediënten bij elkaar te brengen.

Hoe?

Je kunt in de academie voor groei waardevolle kennis en ervaring tot je nemen die kan dragen aan jouw persoonlijke, professionele groei. Deze online leeromgeving heeft tal van eigen video producties, boekentips, whitepapers, eigen ontwikkelde oefeningen als ook videofilmpjes die ook vrij verkrijgbaar zijn op Youtube. Alles is te volgen in een logische structuur.

Je kunt in de vorm van levels een traject volgen die steeds meer verdieping geeft naar mate je verder gaat. Ook kun je modules/lessen los volgen wanneer als dat is wat je nodig hebt. En net als in de natuur waar alles op z’n tijd gebeurt, bepaal jij jouw eigen natuurlijke tempo in de diverse leerprogramma’s.

Net als in de natuur staat de academie voor groei niet stil. Elke week worden er pagina’s met interessante thema’s of verdiepingen toegevoegd. Het wordt met regelmaat in ververst, vernieuwd of aangepast.  Er bestaat niets in het leven dat niet aan verandering onder hevig is. Ook deze leeromgeving is continue in beweging.

Wat?

Je kunt je eenmalig kosteloos inschrijven en voor twee weken level 1 van individuele coaching volgen. Bevalt je dit en wil je graag verder met level 2 of je wilt een leermodule volgen, dan kun je deze eenvoudig zelf aanschaffen.

Net als in de natuur staat alles in relatie. Er is niets dat op zichzelf kan bestaan. De boom kan niet groeien zonder water, licht en mineralen in de grond. Wij kunnen niet leven zonder zuurstof, dat door de bomen wordt geproduceerd en zo kun je eindeloos doorgaan. Deze wet laat zien dat alles in ons bestaan relatie is. Dat er niet zoiets is als een onafhankelijke, op zichzelf staande vorm. Zo staan ook de levels en leermodules in relatie met elkaar. Aan jou om eruit te halen wat jij nodig hebt voor persoonlijke en professionele groei. En jouw coach staat voor jou klaar om je verder te ondersteunen in jouw groeiproces.

Volg jij een individueel coach traject bij Demusa Coaching & Training of diens aangesloten professionals, dan kun je toegang krijgen tot deze online leeromgeving. De duur is afhankelijk van het gekozen traject. Volg je meerdere sessies dan krijg je voor een half jaar toegang tot level 1. Jouw coach kan jou toegang geven tot de kennis die gedeeld is tijdens een coach/ behandelsessie door een module/les van level 2 of 3 voor een bepaalde duur beschikbaar te stellen met eventueel aanvullende oefeningen.

Het is mogelijk om jezelf aan te melden voor online leertraject met ondersteuning van een e-coach. Met dit e-learning programma is leren op afstand mogelijk gemaakt en dat in je eigen gewenste tempo. De oefeningen die je maakt, deel je met je e-coach. Jij bepaalt wanneer en hoe vaak je in een online sessie je ervaringen wil delen of feedback wilt ontvangen. 

Professionals in opleiding bij Demusa Coaching & Training en haar samenwerkingpartners krijgen toegang tot deze online leeromgeving en krijgen hiermee de faciliteit tot blended learning.

Je kunt van de gevolgde opleiding de besproken lesstof nalezen/ -bestuderen, extra naslagwerk en bronnen vinden als ook video-demo’s bekijken. Daarnaast vind je hier boekentips, toegankelijke en leerzame boeken die je een verdiepingsslag kunnen geven. Ook kun je hier benodigde hulpdocumenten vinden, bijvoorbeeld die je kunt gebruiken bij jouw eigen klanten.

Het is bij enkele modules mogelijk om deze volledig online te volgen met ondersteuning van een e-coach. Voor de praktijk opdrachten dien je bijvoorbeeld video opnames te maken en op te sturen.