[ezcol_1half]
Een warm welkom op de website van Demusa Coaching & Training. Groei in werk en leven!

Ieder mens wil van nature groeien, dat doen wat je nodig hebt voor zelfverwezenlijking. Of je nu behoeften hebt in groei als kind, ouder, echtgenoot, werknemer, leidinggevende of ondernemer, het gaat uiteindelijk om aandacht voor jouw levensbehoeften. Waar heb je last van? Wat zijn je wensen? Wat heb jij nodig om je gezond, gelukkig en succesvol te voelen?

Demusa Coaching & Training ondersteunt je op geheel eigen wijze in wat je werkelijk nodig hebt, vanuit een veilige basis: respect, vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid. Onze focus ligt op ervaringsleer. De oplossingen draag je in je, Demusa Coaching & Training biedt professionele coaching, training en therapeutische ondersteuning. Een bijzonder ingrediënt is de inzet van het paard; oordeelvrij, emotioneel intelligent en non-verbale kracht. De coach en het paard werken verhelderend, diepgaand en zeer effectief.

Wat heb jij nodig om te groeien? Breng jezelf of jouw team tot bloei met de juiste ingrediënten! De eerste stap is aan jou, bel gerust op (050) 210 28 55.

Vertel het me en ik vergeet het.
Laat het me zien en ik onthoud het.
Laat het me doen en ik begrijp het.
Confusius

CREF_methode_logo_small

[/ezcol_1half]

[ezcol_1half_end id=”” class=”” style=””]

Lente, ben jij klaar om je te laten zien?

Beweeg jij je op een natuurlijke manier mee met de seizoenen? In de lente wil alles wat zich onder de oppervlakte heeft klaargemaakt zich tonen. Na rust, reflectie en opschonen is er  ruimte voor nieuwe energie, ideeën en wensen. Ben jij klaar om jezelf te laten zien?

Passie voor verbinding & groei

header1Coach & CREF methode behandelaar Denise Munster van Demusa Coaching & Training over haar werk; “Ik heb het mooiste beroep van de wereld. Wat dit zo mooi en speciaal maakt? Deze woorden die ik ergens eens trof beschrijven het beste hoe ik erin sta: Het menselijke dier is een uniek wezen, uitgerust met een instinctief vermogen tot helen en de intellectuele spirit om dit aangeboren vermogen te benutten. In die zin is er voor mensen in de samenleving geen grotere eer of privilege dan dit proces van heling voor iemand te faciliteren, om getuige te zijn, de helpende hand toe te steken, de last van iemands lijden te delen, en de hoop op hun herstel te koesteren. Wat het paard terug geeft in dit proces is onbeschrijfelijk.”

[/ezcol_1half_end]