Sta jij in een hogere laag van een onderneming/ organisatie en heb je behoefte aan een onafhankelijke sparringpartner, die daarnaast jou kan ondersteunen in de verdere ontwikkeling van leiderschapscompetenties of ondernemerscompetenties?

Executive coaching van Demusa Coaching & Training is bestemd voor ondernemers, managers en leidinggevenden met een sterke focus op groei. Executive coaching door Demusa Coaching & Training voor de executive is specifiek gericht op; het hebben van een onafhankelijk klankbord en het ontwikkelen van leiderschapscompetenties of ondernemerscompetenties.

Sparringpartner / klankbord
Als executive sta je er 24 uur per dag, 7 dagen per week alleen voor. Boeiend, uitdagend en vrijwel altijd op jezelf aangewezen bij het nemen van beslissingen. Het “hier en nu” overheerst je doen en je blijft vaak zitten met je ambities, vragen en problemen. Je wilt alles aanpakken maar aan de vraag hoe, wanneer en met wie komt je gewoonweg niet toe.  Door tijd te nemen en te sparren, spiegelen en klankborden werk je aan je ambities , voel jij je gesterkt, behoudt je focus.

Leiderschapscompetenties
Als executive ligt je focus op groei. Groei en ontwikkeling van je medewerkers en de onderneming. Dit doet tevens een beroep op de eigen competenties die zich mogen blijven ontwikkelen. Hoe sterker de groei van het bedrijf, hoe meer beroep er wordt gedaan op leiderschapscompetenties.  Een stevig fundament vormt de basis. Tijdens de begeleiding wordt aan dit fundament continu gewerkt.

Executives Demusa Coaching en Training leiderschapsontwikkeling met inzet paard