Denise Munster-Sakkers
Voor groei – Intuïtief – Creatief – Ondernemend

Denise is de eigenaar van Demusa Coaching & Training en de Academie voor groei. Sinds 2007 zet zij zich fulltime in voor groei van haar eigen onderneming, haar professie en haar klanten. Binnen de praktijk werkt zij als (team)coach, trainer, docent & behandelaar voor ondernemers, leiders, professionals en hun teams. 

Klik op LinkedIn voor haar CV.

 

Al jong is Denise Munster geïnteresseerd geraakt in waarom mensen doen zoals ze doen, wat hen motiveert en inspireert. Wat maakt dat mensen met heel weinig, gelukkig zijn en anderen met “ogenschijnlijk” heel veel, zo ongelukkig. Wat is er nodig voor mensen om zichzelf of het team als succesvol te ervaren. Hoe haal je het beste uit jezelf en je omgeving? Haar favoriete thema’s:  (Persoonlijk) Leiderschap, succesvol ondernemen, communicatie & samenwerken, basisvertrouwen, gedragsproblematiek en traumaverwerking. Als professioneel coach mag zij graag de creativiteit en vindingrijkheid van de coachee zelf aanspreken. Denise geniet als ze met haar inspanningen anderen mag verbinden, bewegen en inspireren.

Denise groeit mee met haar klanten. ‘Mijn grote kracht is dat ik initieer op basis van intuïtie. Mensen hebben de oplossing in zich. Ik kan ze begeleiden in het vinden van de juiste weg en ben hier ook creatief in. Ik ben zelf allround, heb veel kennis opgedaan op diverse gebieden en heb een groot netwerk van specialisten die ik op het juiste moment inschakel. Mijn klant zal het zelf moeten doen en kan zich daarbij gesteund voelen door mij, ik geloof dat een ieder kan bereiken wat hij of zij wil en soms met een beetje hulp. Alles is in huis om professionals, leidinggevenden en ondernemers te begeleiden naar optimale flow in werk en leven’.

Denise is gepassioneerd bezig met groei, ook voor haar eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling. In 2013 heeft Denise haar dienstverlening uitgebreid met (therapeutische) interventies als CREF-methode en EMDR. Ook de opleiding voor pre-/peri-/ postnatale psychologie oftewel babytherapie heeft een verdiepingsslag gegeven in haar professie. Het begeleiden van mensen waarbij de hulpvraag zijn oorsprong vind in onverwerkte heftige ervaring voor, tijdens en direct na de geboorte. Daarnaast ontwikkelde Denise in 2016 met Semmy Schilt de methode kickbokscoaching als interventie en leidt hier andere professionals in op. ‘Ik wil mijn passie en kennis delen. Veel mensen kunnen veel verder komen, maar lopen vast door gebaande wegen en/of trauma. Ik ben betrokken, professioneel en oplossingsgericht. Ik geniet evenveel van een goed gesprek als van een succesvolle aanpak.’

‘Met de opleidingen van de afgelopen jaren heb ik zelf een behoorlijke transformatie doorgemaakt. Wat een ontdekking dat de diepste (overlevings)patronen vaak prenataal zijn gezet. Een proces met dieptepunten, pijn en een doorbraak in ongewenste patronen.  Het heeft me uiteindelijk gebracht bij mijzelf, wie ik werkelijk ben en waar mijn passie ligt. Het blijft een continu proces wat ik omarm omdat het mij heeft gebracht naar mijn eigen kern en krachtbron. Dat gun ik iedereen. Apetrots ben ik op de unieke methodes om mensen te begeleiden naar persoonlijk succes met behulp van dieren (paarden en honden), prenatale psychologie en kickbokscoaching. Met mijn eigen ondernemerschap draag ik dan ook met passie bij aan het succesvol ondernemen van andere ondernemers”.