Demusa Coaching & Training wordt gedreven door Denise Munster-Sakkers. Zij is ondernemer, coach, trainer en CREF methode® behandelaar/docent. Zij werkt voor de diversiteit in doelgroepen nauw samen een aantal vaste partners en biedt hiermee landelijke dekking. Haar focus ligt op de ervaringsleer en werkt hiervoor ook actief samen met de dieren (honden & paarden).

Denise 2011 12

Denise Munster-Sakkers
Inspiratie – Verbinding – Authenticiteit

Klik op LinkedIn voor haar CV.

 

Al jong is Denise Munster geïnteresseerd geraakt in waarom mensen doen zoals ze doen, wat hen motiveert en inspireert. Wat maakt dat mensen met heel weinig gelukkig zijn en anderen met “ogenschijnlijk” heel veel, zo ongelukkig. Wat is er nodig voor mensen om zichzelf of het team als succesvol te ervaren. Hoe haal je het beste uit jezelf en je omgeving? Haar favoriete thema’s: Basisvertrouwen, authenticiteit, leiderschap, communicatie, persoonlijke ontwikkeling, gedragsproblematiek en traumaverwerking. Als professioneel coach mag zij graag de creativiteit en vindingrijkheid van de coachee zelf aanspreken. Denise geniet als ze met haar inspanningen anderen mag verbinden, bewegen en inspireren.

Denise groeit mee met haar klanten. ‘Mijn grote kracht is dat ik initieer. Mensen hebben de oplossing in zich. Ik kan ze begeleiden in het vinden van de juiste weg. Ik ben zelf allround, heb veel kennis opgedaan op diverse gebieden en heb een groot netwerk van specialisten die ik op het juiste moment inschakel. Uiteindelijk zal mijn klant het zelf moeten doen, ik geloof dat een ieder kan bereiken wat hij of zij wil’.

Denise is gepassioneerd bezig met groei. ‘Ik wil mijn passie en kennis delen. Veel mensen kunnen veel verder komen, maar lopen vast door gebaande wegen en/of trauma. Ik ben betrokken, professioneel en oplossingsgericht. Ik geniet evenveel van een goed gesprek als van een succesvolle aanpak.’

Momenteel is Denise in opleiding voor pre-/peri-/ postnatale psychologie oftewel babytherapie. In 2013 heeft Denise haar dienstverlening uitgebreid met (therapeutische) interventies als CREF-methode en EMDR. ‘Met de opleidingen van de afgelopen jaren heb ik zelf een behoorlijke transformatie doorgemaakt. Wat een ontdekking dat de diepste (overlevings)patronen vaak zijn prenataal gezet. Een proces met dieptepunten, pijn en een doorbraak in ongewenste patronen.  Het heeft me uiteindelijk gebracht bij mijzelf, wie ik werkelijk ben en waar mijn passie ligt. Het blijft een continu proces wat ik omarm omdat het mij heeft gebracht naar mijn eigen kern en krachtbron. Dat gun ik iedereen. Apetrots ben ik op de unieke methodiek om mensen te begeleiden naar persoonlijk succes met behulp van dieren (paarden en honden) en prenatale psychologie’.