Wil jij graag groeien in je werk en jou laten coachen terwijl je aan de slag bent? Je hebt specifieke competenties waar je aan wilt werken en hebt behoefte aan directe feedback? Onze coaches bieden een speciaal programma “Coaching on the job” om jouw slagkracht te vergroten.

Demusa Coaching & Training biedt professionals “Coaching on the job”. Dit houdt in dat jouw coach letterlijk bij jou op het werk komt en observeert hoe jij de vaardigheden die jij graag zou willen door ontwikkelen uitvoert. Je werkt samen met jouw coach aan jouw competentieprofiel uit jouw werkveld. Vanuit dit profiel bepaal jij samen met de coach en eventueel jouw leidinggevende jouw leerdoelen. Hierbij bepalen we heel specifiek het gedrag wat jij wenst, wat jouw vertrekpunt is en waar jij graag naar toe wil groeien.

De coach komt op jouw werklocatie en observeert jou tijdens de werkzaamheden. Indien gewenst wordt hier een video opname van gemaakt zodat je de mogelijkheid hebt om beelden terug te zien en horen. Spannend? Ja natuurlijk, wanneer jij dit nog niet eerder hebt meegemaakt dan kan dat echt iets buiten jouw comfort zijn. Daarom is dit programma ook alleen geschikt voor professionals die echt graag een slag willen maken. Uiteraard werkt de coach met jou samen naar een veilige basis om dit te kunnen doen. Uit ervaring weten we dat na de eerste observatie en de nabespreking deze vorm als zeer waardevol wordt ervaren. Je leert door te doen. Het terugkijken van een video is een zeer krachtige tool voor zelfreflectie en het aanleren van het gewenste gedrag.

Inmiddels hebben wij veel ervaring in coaching on the job voor:

  • Pedagogisch medewerker kinderopvang vanuit competentieprofiel
  • Docent in (MBO)onderwijs vanuit competentieprofiel
  • Coach / paardencoach vanuit competentieprofiel
  • Therapeuten (EMDR, rebirth, paard interventies)
  • Klantgericht communiceren en werken
  • Time management (als ook managen van energie)
  • Effectief leidinggeven op de werkvloer

Wij beschikken over programma’s om projectmatig  grote teams te ondersteunen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.