Beweeg jij je op een natuurlijke manier mee met de seizoenen?

Op 21 juni start officieel de zomer en worden de dagen alweer korter.
Het wordt warmer en we geven ons steeds meer bloot.
Bloemen hebben zich gevormd en het is tijd om je te laten zien!
Gedurende de zomer vormen zich de vruchten en er komt een tijd van oogsten.

Waar pluk jij de vruchten van?

In verbinding met de natuur

Elk seizoen brengt wat moois. Sta je in verbinding met de natuur of sta je open om te leren van de natuur, verdiep je dan eens in de seizoenen en check hoe dit seizoen voor jou is. Loop je achter op de natuur? Check je levensenergie, heeft het de afgelopen seizoen, de lente, lopen borrelen en bruisen, volop nieuwe ideeën. Je hebt zaadjes gepland, waarbij dit zich inmiddels laat zien en zich de vruchten vormen. Klaar voor de zomer.

Boodschap van de zomer

In de zomer stopt alles met groeien. Het wordt steeds warmer en de behoefte aan ontspannen groeit. Bij hitte is er minder behoefte aan lichamelijk inspanning, meer behoefte aan luchtige kleding, meer bloot. Je laat jezelf meer zien! Al met al vraagt het om een meer relaxte houding en een zorgeloos bestaan. De vruchten die zich vormen, worden voller en gaan steeds meer rijpen. Eind van de zomer staat voor oogsten. Welke vruchten kan jij deze zomer oogsten? Ben je tevreden met de oogst? Wat zou je doen als je volgend jaar betere oogst zou willen hebben? Welke zaadjes zou je dan nu gaan verzamelen?

Wat heeft bij jou mogen rijpen? Kun jij jezelf overgeven, ontspannen en zorgeloos in het leven staan? Kun jij jezelf blootgeven en jezelf laten zien? Ieder seizoen biedt mogelijkheid tot groei. Demusa Coaching & Training ondersteunt je graag met individuele coaching of een teamtraining voor meer ontspanning, een zorgeloos leven met een vruchtbaar resultaat. Maak een afspraak voor jouw seizoenscheck-up.

Boek een sessie – Mijn zomer check-up

Ben jij tevreden met dat wat zich bij jou laat zien in je werk en/of leven? Kun jij voldoende ontspannen en/of jijzelf blootgeven? Is er nog winst te behalen voor jou deze zomer?

Boek dan een sessie ‘Mijn zomer check-up”. Samen met de coach van Demusa Coaching & Training onderzoek je welke ingrediënten nodig zijn om deze zomer volledig tot groei en bloei te komen. Een sessie check-up van het seizoen wordt nu aangeboden voor € 100,- incl. 21% BTW. 1,5 Uur investeer jij om het maximale uit de zomer te halen.

Ben je reeds een bestaande klant, stuur gerust een whatsapp naar jouw coach. Wil je voor het eerst een afspraak maken, meld je aan via dit formulier, kies voor een introductie sessie en vermeld bij bijzonderheden dat het gaat om jouw zomer check-up.