Beweeg jij je op een natuurlijke manier mee met de seizoenen? Op 21 juni start officieel de zomer en worden de dagen alweer korter. Het wordt warmer en we geven ons steeds meer bloot. Bloemen hebben zich gevormd en het is tijd om je te laten zien! Gedurende de zomer vormen zich de vruchten en er komt een tijd van oogsten. Waar pluk jij de vruchten van?

De lente is de levensenergie volop zichtbaar. Alles wordt opnieuw geboren met frisse kracht. Met een enorme kracht en overlevingsdrang schieten knoppen en scheuten breken de aarde en vinden hun weg naar boven. Ondanks die sterke wil en energie is alles nog kwetsbaar en pril. De kans dat ze het overleven hangt af van de omstandigheden. Energie borrelt en bruist, jouw ideeën worden gevormd en er ontstaat kracht om je te laten zien.

In de zomer stopt alles met groeien. Het wordt steeds warmer en de behoefte aan ontspannen groeit. Bij hitte is er minder behoefte aan lichamelijk inspanning, meer behoefte aan luchtige kleding, meer bloot. Je laat jezelf meer zien! Al met al vraagt het om een meer relaxte houding en een zorgeloos bestaan. De vruchten die zich vormen, worden voller en gaan steeds meer rijpen. Eind van de zomer staat voor oogsten.

Wat heeft bij jou mogen rijpen? Kun jij jezelf overgeven, ontspannen en zorgeloos in het leven staan? Kun jij jezelf blootgeven en jezelf laten zien? Demusa Coaching & Training ondersteunt je graag met individuele coaching of een teamtraining voor meer ontspanning, een zorgeloos leven met een vruchtbaar resultaat.