Wil jij jouw creativiteit laten stromen en tegelijkertijd rust ervaren? Wil jij de basis leren om jouw eigen zentangles te maken? Ontdekken wat de meditatieve werking is van het maken van zentangles?

TOELICHTING

Demusa Coaching & Training biedt geïnteresseerden de mogelijkheid deel te nemen aan de workshop “Zentangles”.

Zentangle is een kunstvorm en tegelijkertijd een meditatie. Het is ontwikkeld door Rick Roberts (monnik) en Maria Thomas (kunstenares). Zentangle is een artistieke expressie die iedereen kan doen op elk moment. Ik, coach Denise, betrap mij er vaak op dat ik tijdens telefoongesprekken of overleggen op papier zentangles maakt. Het helpt mij focussen. Daarnaast mag ik graag in vrije tijd creatief mediteren met deze vorm en maak ik graag zentangles op thema’s.

Zentangle is een vrije tekening met terugkerende patronen en artistieke vormen. Door het repeterende en de focussen op de patronen daalt er een diepe rust over je heen. Tijdens deze workshop wordt je begeleid door Lianne in het maken van jouw eigen Zentangle. Iedereen kan dit. Ik doe zelf ook mee om te genieten van deze creatieve meditatie. Laat je vooral inspireren door omgeving en Lianne!

Overige informatie

Datum: Vrijdag 12 mei 2023,
Tijdstip: Inloop 13.15, start 13.30 tot 16.30 uur
Locatie: Oudemolenseweg 2 in Ubbena
Groepsgrootte: 5 tot maximaal 8 personen
Bijdrage: € 32,50 incl. 21% btw en materialen (je krijgt je eigen pennenset na afloop mee)
Aanmelden: Schrijf hier in