Wat wil jij bereiken? Meer fysiek, emotioneel en mentaal balans ook in deze tijd met Covid-19? Een betere omgang met je collega? Jezelf krachtig presenteren? Meer resultaat uit samenwerking? Afkomen van depressieve gedachtes en gevoelens? Maak dan eens kennis met onze werkwijze, coach en paard. Een bijzondere combinatie die jou de effectieve ondersteuning biedt.

Demusa Coaching & Training biedt geïnteresseerden de mogelijkheid om kennis te maken met paardencoaching. Een werkvorm om jou te begeleiden in jouw ontwikkeling met inzet van paarden. Voor een ieder die zichzelf wil ontwikkelen, een wens of doel wil realiseren of een probleem wil aanpakken. Dit kan zijn op persoonlijk vlak of in jouw werk leven.

Communicatie met het paard leert je dat gevoel van geluk en succes in het leven samenhangen met het vermogen om relaties aan te gaan met anderen en met jezelf. Tijdens een sessie (coaching of therapie) krijg je een oefening die past bij jouw vraagstuk. Het paard reageert op ons denken, voelen en doen. Zonder oordeel, zonder verborgen agenda. Met de vraagstelling en het gesprek met de coach word jij je (nog meer) bewust van jouw denken, voelen en doen. Je wordt je bewust van wat er werkelijk bij je leeft en wat er nodig is om tot het gewenste te komen. Een ervaringsgerichte methode die je bijvoorbeeld de mogelijkheid geeft je succesformule te ontdekken of om een nare gebeurtenis uit het verleden te verwerken waardoor er ruimte ontstaat voor het gewenste.

Programma

 • Ontvangst met koffie/ thee
 • Kennismaking en afstemmen verwachtingen/ ontwikkelvraagstukken
 • Verkorte lezing “Sociaal emotionele ontwikkeling met behulp van paarden” (werking van het brein, energiebronnen, rol van het paard in coaching en therapie)
 • Oefening met de paarden, afhankelijk van de behoefte van de groep – demo met een of meer individuen of met de groep
 • Evaluatie
 • Afsluiting toepassingsmogelijkheden begeleiding met behulp van paarden

De workshop vindt zoveel als mogelijk buiten plaats, houdt rekening qua kleding en schoeisel rekening met de weersomstandigheden. Ook hier zijn de COVID-19 maatregelen van kracht: Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, bij binnenkomst handen desinfecteren, houdt 1,5 meter afstand, groepsverband maximaal 4 personen. Wij blijven zoveel mogelijk buiten. Binnen is er tevens voldoende ruimte om afstand te houden.

Na deze workshop

 • Begrijp je hoe ons brein werkt in relatie tot ons gedrag
 • Heb je kennis van energiebronnen en de levensbehoeften die gevoel van geluk en succes bepalen
 • Weet je welke mogelijkheden er zijn om het vermogen te vergroten
 • Ervaar je de kracht van het paard tijdens coaching / therapie
 • Maak jij een stap in verder jouw ontwikkeling

 

Overige informatie

Data:
Duur:
Locatie:
Bijdrage p.p.:
Groepsgrootte:

Aanmelden:

Vrijdag 27 november 2020
13.30 tot ca. 16.00 uur
Ubbena (Assen-Noord, Noord Drenthe)
€ 25,00 incl. 21% BTW (Betaling per pin op locatie)
max. 4 personen
(kleine groep ivm COVID-19 regels)
klik hier>>