Meer succes en/of rust in je (werk) leven? Wat wil jij bereiken? Meer fysiek en mentaal balans? Een betere omgang met je collega? Jezelf krachtig presenteren? Meer resultaat uit samenwerking? Dan wil jij jouw leiderschap vergroten. Maak dan kennis met onze werkwijze, coach en paard. Een bijzondere combinatie die jou de effectieve ondersteuning biedt voor krachtig leiderschap van jezelf en anderen.

TOELICHTING

Demusa Coaching & Training biedt geïnteresseerden de mogelijkheid deel te nemen aan de introductie workshop “Paardencoaching – Groeien met PK’s”. Onze werkwijze in; mensen begeleiden in hun ontwikkeling met inzet van paarden. Voor een ieder die zichzelf wil ontwikkelen, een wens of doel wil realiseren of een probleem wil aanpakken.

Communicatie met het paard leert je dat geluk en succes in het leven samenhangen met het vermogen om relaties aan te gaan met anderen en met jezelf. Tijdens een sessie (coaching of therapie) krijg je een opdracht die past bij jouw vraag. Het paard reageert op ons denken, voelen en doen. Zonder oordeel, zonder verborgen agenda. Met de vraagstelling en het gesprek met de coach word jij je (nog meer) bewust van jouw denken, voelen en doen. Je wordt je bewust van wat er werkelijk bij je leeft en wat er nodig is om tot het gewenste te komen. Een ervaringsgerichte methode die je bijvoorbeeld de mogelijkheid geeft je succesformule te ontdekken of om een nare gebeurtenis uit het verleden te verwerken waardoor er ruimte ontstaat voor het gewenste.

PROGRAMMA (EEN DAGDEEL)

 • Ontvangst met koffie/ thee met lekkernij
 • Kennismaking en afstemmen verwachtingen/ ontwikkelvraagstukken
 • Verkorte lezing “Leiderschap”
 • Oefening bij de paarden (korte sessie met het paard)
 • Afsluiting toepassingsmogelijkheden begeleiding met behulp van paarden

NA DEZE WORKSHOP

 • Begrijp je hoe ons brein werkt in relatie tot ons gedrag
 • Heb je meer kennis over het gekozen thema
 • Ervaar je de kracht van het paard tijdens coaching / training / therapie
 • Maak jij een stap voorwaarts in jouw ontwikkeling

TOEPASSING/ MAATWERK

Deze workshop omvat een introductie op “Groeien met PK’s”. Varianten op deze workshop kan in opdracht worden ingezet voor diverse doelgroepen (t.b.v. individueel coachprogramma ondernemers, professionals, particulieren, teams), waarbij het mogelijk is de lezing toe te spitsen op een thema of herkenbare problematiek binnen de doelgroep. De verkorte lezing kan deels worden vervangen of uitgebreid met een andere module (zie thema’s) met daarbij passende groeps- of individuele opdrachten met het paard. Tevens is uitbreiding mogelijk met andere faciliteiten zoals een lunch, GPS wandeling, BBQ of outdoor activiteiten. Deze workshop wordt ter kennismaking aangeboden voor het individu, bij interesse in een leiderschapsprogramma en voor geïnteresseerden in een team traject.

Voor wie

Deze introductie workshop is geschikt voor een ieder die het (persoonlijk) leiderschap wil verbeteren.

 • Ondernemers voor succesvol ondernemen.
 • Professionals voor effectiever communiceren.
 • Professionals die overwegen de opleiding paardencoaching te volgen.
 • Particulier voor minder stress en meer rust.
 • Voor geïnteresseerden die op zoek zijn naar een interactieve interventie vorm voor een teambuilding of teamtraining.

Overige informatie

Datum: Vrijdag 19 mei 2023,
Tijdstip: Inloop 13.15, start 13.30 tot 16.30 uur
Locatie: Oudemolenseweg 2 in Ubbena
Groepsgrootte: 5 tot maximaal 8 personen
Bijdrage: € 27,50 incl. 21% btw
Aanmelden: Schrijf hier in