Veel spanningen, slecht slapen, regelmatig (kortdurende) ziekte, continu conflicten, afsluiten, energieverlies, matig functioneren of onvoldoende progressie in samenwerken. Hoe herken ik burn-out signalen? Hoe voorkom je dat je uitvalt door burn-out verschijnselen? Wat kun je doen om te herstellen van een burn-out en terugval te voorkomen? Deze workshop geeft je in een dag meer (praktische) informatie over energiemanagement!

“Niemand heeft in zijn leven iets wezenlijks gepresteerd zonder stress. Alle belangrijke prestaties in ons leven, zowel persoonlijk als professioneel, gaan gepaard met stress.” Stress is goed voor ons! Het zorgt voor betere prestaties, houdt ons scherp en is ook nog eens goed voor onze gezondheid. Stress is dus nuttig en zorgt dat wij kunnen presteren. Het zorgt dat ons lijf klaar staat om in actie te komen. Lastig wordt het wanneer het lijf in actie blijft komen terwijl er geen actie nodig is of andersom. Vooral het geloof dat stress slecht is voor je gezondheid, heeft negatieve gevolgen voor je gezondheid. Het heeft dus ook te maken met jouw mindset over stress.

Heb je het wel eens ervaren van die dagen die voorbij vliegen en dat je terug kijkt op een dag en ervaart dat je boven je zelf bent uitgestegen. Je had pittige uitdagingen staan en je hebt succes geboekt. Signalen dat je in optimale flow verkeerd. Wat kun je doen om in deze staat van zijn te komen en blijven, daar gaat deze training over. Je krijgt kennis aangereikt over hoe je meer energie krijgt, wat stress is en hoe het komt dat de een er beter tegen kan dan de ander.

Programma

09.30 uur Inloop & ontvangst
10.00 uur Kennismaking & afstemmen verwachtingen
10.30 uur Basisbeginselen “Energiemanagement”; Optimale flow, vier energiepijlers, energievreters, het menselijk brein & lijf in relatie tot stress en trauma.
12.30 uur Lunch
13.00 uur Ontwikkelen van je energieplan “Van stress naar flow”
16.00 uur Afsluiting

Resultaten na deze workshop

  • Beschik je over actuele kennis over de basisbeginselen van energiemanagement
  • Herken je nog beter jouw eigen stress signalen, gedrag en overlevingsmechanisme
  • Heb je meer begrip voor mensen uit jouw omgeving met “ongezonde” stress of burn-out
  • Beschik je over een concreet actieplan voor minder werkstress en meer workflow
  • Weet je wat je verder kunt doen wanneer je meer diepgang wil op bovenste resultaatgebieden

Voor wie

  • Werknemers die hun workflow willen verbeteren of voorkomen dat zij uitvallen door burn-out
  • Leidinggevenden of ondernemers die naast bovenste hun kennis willen vergroten rondom energie en stressmanagement
  • Een ieder die geïnteresseerd is in stressmanagement of die een eerste stap wil maken naar herstel van een burn-out
  • Ben jij leidinggevende, coach of trainer en zou jij deze workshop willen gebruiken als inspiratiebron voor eigen trainingen? Neem contact op om optimaal gebruik te maken van de beschikbare kennis en materialen. Toeslag om materiaal gebruik over te nemen.

Overige informatie

Data:
Duur:
Locatie:
Groepsgrootte:
Bijdrage p.p.:

Aanmelden:

Datum volgt
09.30 tot ca. 16.30 uur
Assen (Ubbena)
max. 8 personen
€ 97,50 excl. BTW, incl. lunch, certificaat van deelname en overige verblijfskosten
klik hier>>

Aanmelden klik hier en schrijf je nu in bij demusa coaching en training