Hoe is het nu met jouw energie?
Verkeer je in optimale flow
of blokkeert/ stagneert er iets bij jou?

Het Covid-19 virus heeft impact op een ieder van ons, onze gezondheid, onze vrijheid om te doen en laten wat we willen als ook in ons werk. Hoe kan het dat sommige mensen in vergelijkbare situaties in hun kracht blijven, waar andere veel last krijgen van stress klachten? Het lijkt erop dat we voorlopig nog niet af zijn van het virus. Wat kun je doen om vol in je energie te blijven? Neem deel aan het webinar/ de online training “Energiemanagement”.

Uitnodiging

Veel spanning in het lijf, slecht slapen, regelmatig (kortdurende) ziekte, geregeld in conflict met een ander, je terugtrekken en niets meer ondernemen, vermoeidheid, matig functioneren of onvoldoende progressie in samenwerken. Welke stress klachten herken je? Hoe herken ik burn-out signalen? Hoe voorkom je dat je uitvalt stress klachten? Wat kun je doen om te herstellen van een burn-out en terugval te voorkomen? Kortom hoe krijg je meer energie met minder moeite. Dit webinar geeft je meer (praktische) informatie over energiemanagement!

“Niemand heeft in zijn leven iets wezenlijks gepresteerd zonder stress. Alle belangrijke prestaties in ons leven, zowel persoonlijk als professioneel, gaan gepaard met stress.” Stress is goed voor ons! Het zorgt voor betere prestaties, houdt ons scherp en is ook nog eens goed voor onze gezondheid. Stress is dus nuttig en zorgt dat wij kunnen presteren. Het zorgt dat ons lijf klaar staat om in actie te komen. Lastig wordt het wanneer het lijf in actie blijft komen terwijl er geen actie nodig is of andersom dat jij je nergens toe kan zetten. Vooral het geloof dat stress slecht is voor je gezondheid, heeft negatieve gevolgen voor je gezondheid. Het heeft dus ook te maken met jouw mindset over stress.

Heb je het wel eens ervaren van die dagen die voorbij vliegen en dat je terug kijkt op een dag en ervaart dat je boven je zelf bent uitgestegen. Je had pittige uitdagingen staan en je hebt succes geboekt. Signalen dat je in optimale flow verkeerd. Wat kun je doen om in deze staat van zijn te komen en blijven, daar gaat deze training over. Je krijgt kennis aangereikt over hoe je meer energie krijgt, wat stress is en hoe het komt dat de een er beter tegen kan dan de ander.

Programma

 • Kennismaking & afstemmen verwachtingen
 • Oefeningen
 • Basisbeginselen van energie-/stressmanagement;
  Energiegevers en -vreters, optimale flow, vier energiebronnen, herkennen van ongezonde stress
 • Mogelijkheden voor energie herstel
 • Tips voor optimale energie

Resultaten na het webinar/ online training

🌱Beschik je over actuele kennis over de basisbeginselen van energie-/ stressmanagement

🌱Herken je nog beter jouw ongezonde stress, eigen stress signalen en overlevingsmechanisme

🌱Heb je meer begrip voor mensen uit jouw omgeving met “ongezonde” stress of burn-out

🌱Weet je wat je verder kunt doen wanneer je meer energie wilt hebben of diepgang wil op bovenste resultaatgebieden

Voor wie

 • Een ieder die geïnteresseerd is in energie-/ stressmanagement of die een eerste stap wil maken naar meer energie of herstel van een burn-out
 • Werknemers die hun workflow willen verbeteren of willen voorkomen dat zij uitvallen door stress klachten
 • Leidinggevenden of ondernemers die naast bovenste hun kennis willen vergroten ter preventie van verzuim
 • Ben jij leidinggevende, coach of trainer en zou jij dit webinar willen gebruiken als inspiratiebron voor eigen trainingen? Neem contact op om optimaal gebruik te maken van de beschikbare kennis en materialen. Toeslag om materiaal gebruik over te nemen.

Online training

Is de datum verstreken en je wilt deze alsnog volgen, je wilt deze op een ander tijdstip volgen of je wilt deze nog een keer bekijken? Dat kan! Het webinar wordt opgenomen waardoor je ook op een later tijdstip deze in de vorm van een online training kan volgen of nog eens kan terugkijken.

Overige informatie

Datum Dit webinar is gehouden op woensdag 28 oktober 2020 en kan worden terug gekeken
Tijdstip 20.00 tot ca. 21.30 uur
Groepsgrootte max. 10 personen live/ online training onbeperkt
Bijdrage € 15,- incl. 21% BTW, let op herfst aanbieding
Na betaling is de online training voor de duur van 1 week te bekijken en eindigt automatisch
Aanmelden klik hier>>
Het webinar vindt plaats via Zoom, na aanmelding en betaling ontvang je de inlog gegevens.
Online training Meld je aan via de button, je krijgt een ontvangstbevestiging met factuur. Nadat de factuur is voldaan, krijg je toegang tot de online leeromgeving.