Een stevig basisvertrouwen zorgt dat je zelf zeker in het leven staat, rust en ontspanning kan ervaren, vanuit vertrouwen in het leven staat en handelt. Hoe steviger het basisvertrouwen, hoe steviger het fundament in het hier en nu. Hoe is het gesteld met jouw fundament? Sta je stevig of ben je vaak aan het overleven?

Ieder mens heeft uitdagingen in het (werk) leven. Of je nu ondernemer bent, leidinggevende, ouder of werkzoekende. Met de juiste vaardigheden kun je deze uitdagingen tackelen met gemak of met minder of meer moeite. Vergroot je kennis met het webinar “Basisvertrouwen, werken aan een stevig fundament”.

Zijn de uitdagingen te stevig, onvoldoende uitdagend of de benodigde vaardigheden ontbreken dan kan dit gepaard gaan met veel stress, met alle gevolgen van dien. Burn-out of bore-out ligt op de loer. Hoe steviger jouw fundament, hoe makkelijker je omgaat met tegenslagen, hoe beter je kunt begrenzen en jouw volledige potentieel kunt benutten. Basisvertrouwen (jouw fundament) wordt opgebouwd vanaf het prille begin en kent een aantal kritische momenten. Omgevingsfactoren zijn hierin medebepalend. Wat voor effect heeft dit op latere leeftijd? Wat kun je doen wanneer dit niet optimaal is geweest voor jou? Neem deel aan het webinar “Basisvertrouwen, werken aan een stevig fundament”.

Programma

Tijdens het webinar krijg je meer informatie over:

  • Basisvertrouwen, wat dit inhoudt, kenmerken van stevig basisvertrouwen en jouw fundament
  • Herkennen van beschadigd basisvertrouwen
  • Brein wetenschap in relatie tot basisvertrouwen
  • Een holistische kijk op psychische problematiek; wat als psychische stoornissen eigenlijk onopgelost emotioneel trauma is?
  • Stappen voor het werken aan een stevig fundament

Tot slot ruimte voor persoonlijke vragen van jou of de andere deelnemers. Vanwege het interactieve karakter is de groepsgrootte beperkt tot 10 deelnemers. Deze workshop is geschikt voor een ieder die zich aangesproken voelt of nieuwsgierig is. Specifiek voor mensen die veel “ongezonde” stress ervaren, zich herkennen in psychische problematiek of die meer zelfvertrouwen willen voelen.

FACTS

  • Online training “Basisvertrouwen, werken aan een stevig fundament”
  • Dit betreft een opname van het webinar van woensdag 21 oktober 20.00 tot 21.30 uur aangevuld met opdrachten
  • Doelgroep: iedereen die zich aangesproken voelt of nieuwsgierigheid ervaart
  • Bijdrage: € 25,- incl. 21% BTW, om deze online training te volgen
  • Gemist en alsnog volgen? Je kunt het webinar in de vorm van een online training alsnog volgen voor dezelfde bijdrage – toegang voor de duur van 1 week, meld je aan via de aanmeldbutton.