Wil jij met jouw team in optimale teamflow verkeren?
Dat je met elkaar kan genieten van de prachtige uitingen?
Bekijk dan eens onderstaande filmpje van de spreeuwendans.

Een aantal basisregels uit de natuur:

1. Vlieg in dezelfde richting als de rest
2. Pas je snelheid aan aan de vogels direct naast je
3. Ga uit de weg als er een andere vogel nadert

 

Simpel toch? Doe je dit niet levert het stress op, duurt dit lang genoeg, ja de gevolgen kennen we. Ziekteverzuim, burn-out. Je kan verstarren en neervallen, gedesoriënteerd alle kanten opvliegen en botsen, gaan vechten met een vogel omdat deze tegen jou aan botst, gaan vluchten uit de groep en alleen verder gaan. Alle drie leiden in de regel niet tot het gewenste. Jij in optimale verbinding met jezelf en vandaar uit meebewegen in de groep om met elkaar tot prachtige resultaten te komen. Win-win voor een ieder.

 

Teamflow

Teamflow is een staat van zijn met het team waarbij alles moeiteloos en als vanzelf gaat, de samenwerking verloopt succesvol en er worden grootse resultaten geboekt.

Dit vraagt van jou dat jij mag vertrouwen op jezelf, jouw vaardigheden en jouw basis. Op welke van de bovenste punten loopt het bij jou spaak? Ga eens op ontdekking wat je hierin voor jezelf kunt doen.

Teamtraining

Wil jij voor jezelf of met jouw team ondersteuning in het proces naar optimale teamflow? Onze coaches vliegen graag een rondje mee met een training om te ondersteunen voor meer flow in het team. Kijk voor meer informatie naar bijvoorbeeld de online team training.