Op de dag dat mijn vakantie begon, kreeg ik het verschrikkelijke nieuws dat mijn broertje Gilbert (45 jaar) getroffen was door een hartstilstand. Helaas was er onherstelbare hersenschade ontstaan en zou hij niet meer wakker worden. Vrijdag 10 juli is hij in aanwezigheid van onze vader, vrouw en mij overleden. Donderdag 16 juli heb ik samen met vele dierbaren van Gilbert afscheid genomen met behulp van een mooie uitvaartdienst. Een hele pittige en verdrietige situatie, die flink wat tijd gaat vragen.

Na goed doorvoelen heb ik wel besloten om de praktijk, per vandaag, weer te openen. Dit wel in aangepaste vorm zodat ik ruimte heb en hou voor mijzelf en mijn dierbare voor de nodige rouw-/verliesverwerking. Ik zal zeker in de beginfase het aantal klanten per dag/week reduceren. Leven en werken in het hier en nu, mocht ik voelen dat een geplande sessie/afspraak met jou niet de aandacht kan krijgen die het verdiend, dan zal ik de sessie verplaatsen naar een ander passend moment voor beide. Ik begrijp dat, als zich dit voordoet, dat dit ook vervelend kan zijn voor jou. Ook begrijp ik dat mijn persoonlijke situatie iets los kan maken bij jou in de vorm van gevoelens, gedachten of vragen. Dit is logisch en helemaal oké. Laten we hier vooral de verbinding opzoeken en deel dit gerust met mij.

Voor nu verheug ik mij ook op weer aan de slag gaan.

Denise