Ben jij op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen, verjaardag of een zakelijk bedankje? Denk dan eens aan een cadeaubon van Demusa Coaching & Training voor een introductiesessie KickboksCoaching, PaardenCoaching of Geboorte in Kaart.

Is de ontvanger van jouw cadeau nog geen klant van Demusa Coaching & Training dan kun je dit cadeau inkopen voor € 50,- voor een introductiesessie kickbokscoaching, paardencoaching of met een andere interventievorm voor de duur van 1,5 uur. Indien gewenst kunnen wij het samen met een leuk aardigheidje inpakken voor afhalen of tegen verzendkosten opsturen naar jouw relatie.

Kickbokscoaching
Oefeningen uit de vechtsport worden gekoppeld aan jouw coachvraag. Samen met de coach ga je tijdens kickboksen op ontdekking.

Paardencoaching
Met jouw coachvraag ga je bij de paarden op zoek naar antwoord. De paarden reageren op jouw denken, voelen en doen.

Geboorte in kaart
Gedrag is altijd logisch, ook al is het soms ongewenst. Ontdek spelenderwijs welke vroege ervaringen jouw gedrag in het hier en nu hebben bepaald.

Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden. Deze actie is speciaal voor de feestdagen en geldig tot en met 24 december 2019! De ontvanger kan heel 2020 gebruik maken van jouw cadeau en zelf een afspraak maken.