Zoek jij naar inspiratie voor groei? Wil jij je verder ontwikkelen in je werk of je leven en zoek jij de juiste partner hiervoor? Ben jij nieuwsgierig naar de interventies van deze praktijk zoals coaching met ondersteuning van dieren (paarden, honden of andere dieren), kickbokscoaching of een van de andere werkvormen? Je bent van harte welkom op de open middag van deze praktijk, Demusa Coaching & Training om inspiratie op te doen.

Demusa Coaching & Training, academie voor groei in werk en leven organiseert een open middag voor jou. Tenminste als jij graag wil leren en je wilt door ontwikkelen. Of wanneer jij tegen iets aanloopt wat je graag zou willen veranderen. Tijdens deze middag krijg je gelegenheid om kennis te maken met deze praktijk, de coach(es) en de werkwijze. Genoeg om de sfeer te proeven en te ontdekken of er een match is voor jou.
 
Professionals
Deze middag is ook geschikt voor professionals die meer willen weten over opleiding op het gebied paardencoaching of kickbokscoaching en hun kennis en beschikbare tools willen vergroten. Tijdens de open middag wordt een toelichting gegeven op mogelijkheden qua (maatwerk) opleidingen en trainingen.

Programma

13.30 uur Ontvangst met kennismaking en inventariseren van de wensen
14.00 uur Interactieve toelichting theoretisch/ wetenschappelijk werkkader en mogelijkheden
15.00 uur Kennismaking met interventievormen o.b.v. wensen (bijvoorbeeld verkorte demosessie met het paard/hond, kickboksen, opstelling)
16.00 uur Gelegenheid om plenair vragen te stellen
16.15 uur Afronding met aansluitend mogelijkheid om persoonlijke vragen te stellen
16.30 uur Einde open middag

Voorbeeld thema’s

Overige informatie

Datum: Vrijdag 8 juli 2022
Tijd: 13.30  tot 16.30 uur (incl. half uur voor persoonlijke vragen)
Locatie: Oudemolenseweg2, Ubbena – (Noord-Drenthe)
Deelname: kosteloos
Benodigdheden: Makkelijk zittende kleding en schoeisel dat wat vies mag worden (let op bij de paarden geen open schoenen)
Aanmelden: noodzakelijk in verband met het beperkt aantal plaatsen. Klik hier voor aanmelden>>