Zoek jij naar inspiratie voor groei? Ervaar je fysieke en/of psychische klachten waar je nu graag van af wilt of op z’n minst verbeteren? Wil jij je verder ontwikkelen en zoek jij naar de juiste partner hiervoor? Ben jij nieuwsgierig naar de interventies van deze praktijk zoals coaching met ondersteuning van dieren (paarden, honden of andere dieren) en of Kickbokscoaching? Je bent van harte welkom op de open middag van deze praktijk, Demusa Coaching & Training om inspiratie op te doen. In verband met de bijzondere tijd waarin wij leven doen we deze online.

Demusa Coaching & Training, academie voor groei in werk en leven organiseert een open middag voor jou. Tenminste als jij graag wil leren en je wilt door ontwikkelen. Of wanneer jij tegen een iets aanloopt wat je graag zou willen veranderen. Tijdens deze middag krijg je gelegenheid om kennis te maken met deze praktijk, de coach(es) en de werkwijze. In een virtuele tour word je meegenomen en maak je kennis. Genoeg om de sfeer te proeven en te ontdekken of er een match is voor jou.
 
Tijdens deze online kennismaking specifiek aandacht voor het thema basisvertrouwen in relatie tot “Corona” tijd. Basisvertrouwen is het fundament van waaruit iemand in het leven staat. Het fundament van waaruit je werkt, functioneert en handelt. Er is dan sprake van veilige hechting. Kenmerken van een persoon met een vol basisvertrouwen: Zelfzeker, rust, ontspanning, vertrouwen en overgave. Hoe is het nu gesteld met jouw basisvertrouwen, hoe herken je te kort aan basisvertrouwen en wat zijn de mogelijkheden om het basisvertrouwen te vergroten of te herstellen wanneer dit beschadigd is geraakt. Hiervoor krijg je deze middag meer kennis over de werking van het menselijk brein, de gezonde werking en bijvoorbeeld onder invloed van ongezonde stress. Om basisvertrouwen te vergroten of te herstellen biedt deze praktijk een toolbox vol met effectieve interventies, deze worden naar behoefte toegelicht met specifiek aandacht voor paardencoaching en kickbokscoaching. Ter afsluiting wordt er een korte demo paardencoaching & kickbokscoaching gegeven. Hierbij laten we zien op welke wijze paarden ons kunnen ondersteunen in persoonlijke ontwikkeling.
Professionals
Deze middag is ook geschikt voor professionals die meer willen weten over opleiding op het gebied van online coaching, energiemanagement, hechting & trauma sensitief werken, prenatale psychologie of ervaringsgerichte interventies en hun kennis en beschikbare tools willen vergroten. Tijdens de open middag een toelichting op opleidingen en trainingen.
 Datum: Vrijdag 17 april 2020
Tijd: 13.30  tot 15.00 uur (incl. half uur voor vragen)
Locatie: Ubbena – (Noord-Drenthe)
Deelname: kosteloos
Benodigdheden: Mogelijkheid om online te komen m.b.v. Teams en bij Vimeo fimpjes kunnen bekijken. Na aanmelden krijg je de code voor 
Aanmelden: noodzakelijk in verband met het beperkt aantal plaatsen. Klik hier voor aanmelden>>