Herken je dat, dagen die als vanzelf gaan, jij vol in je energie en dat je op topniveau presteert? Of ervaar je dat je onvoldoende energie hebt, kampt met onprettige emoties of dat je niet lekker in je lijf zit? Er komt niet uit wat er in zit.
Binnenkort is er een open avond bij Demusa Coaching & Training, academie voor groei in werk en leven. Tijdens deze avond gelegenheid om kennis te nemen van de beginselen van energiemanagement – het bereiken van optimale flow. We kennen vier energiebronnen die allen aandacht verdienen. Een verstoring of te kort in een van deze bronnen kan energielekken veroorzaken. Ingrijpende gebeurtenissen uit de vroege jeugd kunnen geleid hebben energieblokkades in het brein en het lijf. En dat is zonde, het blokkeert de potentie die in je zit. Gelukkig kun je hier wat aan doen. Denk aan de juiste kennis, en de Demusa toolbox met interventies als paardencoaching, kickbokscoaching, de CREF-methode, Geboorte in kaart, EMDR of hartcoherentie. Meer hierover op deze avond.
Deze avond is ook geschikt voor professionals die meer willen weten over opleiding op het gebied van energiemanagement, hechting & trauma sensitief werken, prenatale psychologie of ervaringsgerichte interventies en hun kennis en beschikbare tools willen vergroten. Tijdens de open avond een toelichting op opleidingen en trainingen.
Datum: Woensdag 11 december om 19.30 uur
Locatie: Ubbena – (Noord-Drenthe)
Deelname: kosteloos
Aanmelden: noodzakelijk in verband met het beperkt aantal plaatsen. Klik hier voor aanmelden>>