Herken je dat, dagen die als vanzelf gaan, jij vol in je energie en dat je op topniveau presteert? Of ervaar je dat je onvoldoende energie hebt, kampt met onprettige emoties of dat je niet lekker in je lijf zit? Er komt niet uit wat er in zit. Maandag 17 juni om 19.30 uur is er een open avond bij Demusa Coaching & Training, academie voor groei in werk en leven.
Tijdens deze avond gelegenheid om kennis te nemen van de beginselen van energiemanagement – het bereiken van optimale flow. We kennen vier energiebronnen die allen aandacht verdienen. Een verstoring of te kort in een van deze bronnen kan leegloop veroorzaken. Ingrijpende gebeurtenissen uit de vroege jeugd kunnen geleid hebben tot een verstoorde werking van het brein en blokkades in het lijf. En dat is zonde, het blokkeert de potentie die in je zit. Gelukkig kun je hier wat aan doen. Denk aan de juiste kennis, interventies met paarden, honden of kickbokscoaching, de CREF-methode, EMDR of hartcoherentie. Meer hierover op deze avond.
Deze avond is ook geschikt voor professionals die meer willen weten over energiemanagement en/of hechting & trauma sensitief willen werken en hun kennis en beschikbare tools willen vergroten. Tijdens de open avond een toelichting op opleidingen en trainingen.
Locatie: Ubbena – (Noord-Drenthe)
Deelname: kosteloos
Aanmelden: noodzakelijk in verband met het beperkt aantal plaatsen. Klik hier voor aanmelden>>