Wat irriteert jou het meest bij een ander?

Egoïsme, verspilling, langdradigheid, koppigheid allerlei irritaties kwamen voorbij in de online training die deze week in opdracht van Gemeente Tynaarlo, Assen, Hunze en Aa/ Werkplein Drentse AA werd gegeven aan deelnemers. Herkenbaar dat dit soort irritaties ook bakken met energie kosten. Nieuw voor de deelnemers was dat dit ook in interessante ingang is voor groei.

Door COVID-19 voorschriften werd er voor gekozen de deelnemers een veilige leeromgeving te bieden, in plaats van live, een online training. De opkomst was gelijk als bij de reguliere workshop. Tijdens de online training kregen de deelnemers de leertheorie in de vorm van een presentatie over wat kernkwaliteiten zijn, valkuilen, uitdagingen en allergieën. In combinatie met oefeningen kregen de deelnemers direct meer inzicht in eigen kernkwaliteiten. Daarnaast leerden zij om verbanden te zien met irritaties en eigen leerdoelen met behulp van het maken van kernkwadranten. Hiermee vergrootten de deelnemers hun zelfkennis. Doel was de deelnemers te ondersteunen om meer in hun kracht te gaan staan en de slagingskans op het vinden van een passende baan te vergroten.

“Hier kan ik echt iets mee, heel verhelderend, nooit geweten wat waardevol”, waren zo wat reacties na afloop

Deze online training is zeer geschikt wanneer je energie verliest aan het gedrag van andere mensen, onvoldoende inzicht hebt in wat jou jou maakt. Ook wanneer je als team beter wil samen werken en optimaal gebruik wilt maken van elkaars talenten. Oftewel voor meer flow in werk en leven. Klik hier voor meer informatie over dit thema: Kernkwaliteiten of meld je aan voor de online training via de academie voor groei. Voor € 15,- kun jij deze training in eigen tempo volgen en meer inzicht krijgen in jouw kernkwaliteiten en kernkwadranten.

 

FACTS

  • De online training is onderdeel van Academie voor groei, level 2 Individuele coaching en kan apart worden gevolgd
  • Doelgroep: iedereen die zich aangesproken voelt of nieuwsgierigheid ervaart
  • Bijdrage: € 15,- incl. 21% BTW per persoon, beschikbaar voor de duur van 1 week
  • Tevens mogelijk in combinatie met een online coach sessie deze bedraagt € 100,- inclusief BTW.
  • Na aanmelden en betaling ontvangt je het betaalbewijs per mail en de inlog voor de online training