Together Everyone Achieves More

Wat doen met jouw team? Zou jij met jouw team een stap verder willen maken in effectiever communiceren en optimaler samenwerken? Beleef een interactieve online teamtraining met jouw team, leren door doen!

Demusa Coaching & Training biedt teamcoaching waarbij onze teamcoach ondersteunt in de ontwikkeling van het potentieel van het team. Wat is er nodig om meer teamflow te krijgen? In deze teamtraining bieden wij het team een online uitdaging waarbij de teamleden met elkaar een klus moeten klaren. Tijdens de opdrachten worden er reflectie momenten aangeboden om zo te kunnen groeien in de onderlinge communicatie en samenwerking.

Programma

De teamtraining duurt 3 tot 3,5 uur en vindt plaats via zoom, zie zoom statement. De teamleden krijgen een link waar de teamcoach en de teamleden samen komen.

Reality-check
Teamleden en teamcoach komen in verbinding met elkaar. Een korte kennismaking en daarna gaan onder begeleiding van de teamcoach de teamleden in gesprek: Waar staan jullie als team? Wat gaat er goed, wat gaat minder goed? Waar wil het team in deze training aan werken?

Missie
Formulering van de missie van deze teamtraining. Onder begeleiding van de teamcoach stellen de teamleden vast wat het team wil bereiken in de teamtraining. De werkpunten worden voor het team dan wel individuele werkpunten vastgesteld. Vervolgens legt de teamcoach uit wat de interactieve opdracht wordt van het team en legt uit hoe het spel werkt.

Online team spel
De teamleden ontmoeten elkaar in een virtuele omgeving, een virtuele escape room. De teamcoach geeft het team de opdracht die binnen een bepaalde tijd moet zijn volbracht. Binnen de virtuele omgeving kunnen de teamleden aan de slag, samen ontdekken, communiceren en samen werken om de missie tot een goed einde te brengen.

Teamcoaching
Tijdens het spel kan om een time-out worden gevraagd, de teamleden gaan onder begeleiding van de teamcoach met elkaar in gesprek. Ook zal de teamcoach tussen tijds het spel stil leggen zodat de teamleden de gelegenheid hebben om te reflecteren en eventueel plan van aanpak bij te stellen. Na afloop van het spel, wordt geëvalueerd; wat nemen ze mee naar real life.

Deze teamtraining kan worden uitgebreid: ga voor meer informatie naar high-impact team training of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Voor wie

  • Teams die een leuke activiteit willen combineren met leren
  • Team tot 6 teamleden, bij meer wordt de groep in de online game gesplitst
  • Teams die net starten met samen werken en elkaar willen leren kennen
  • Teams die het innovatievermogen willen vergroten en met een frisse blik het niveau willen verhogen
  • Teams die onderlinge samenwerking/ communicatie willen verbeteren

Overige informatie

Deze teamtraining wordt aangeboden voor team in heel Nederland. Prijs voor deze online teamtraining is afhankelijk van het aantal teamleden. Neem hieronder contact op.