Hoe voel jij je, vandaag? Een ieder ervaart deze tijd met het Corona virus anders. De een heeft het qua werk drukker dan anders, de ander heeft moeite met thuis werken en weer een ander ervaart dat sociaal emotionele of psychische klachten zich verergeren. Ook biedt deze tijd voor ondernemers nieuwe inzichten en kansen. Hoe dan ook, ook nu komen staat deze praktijk voor je klaar met de Online Coach.

Online Coach

Wat heb jij nu het meest nodig? Een luisterend oor, een sparringpartner of een online behandeling het kan allemaal via de Online Coach. Onze coaches stellen hun professie voor het eerste gesprek kosteloos beschikbaar om jou een steun in de rug te bieden. Voor en met elkaar komen we deze tijd door. Daarom is het eerste online gesprek van maximaal een uur kosteloos. Een gelegenheid om kennis te maken en deze vorm van coaching te ervaren, jou een luisterend oor te bieden en/of de mogelijkheden door te spreken wanneer je meer ondersteuning wenst.

Werkwijze

Heb je belangstelling voor een online coaching moment. Stuur dan een bericht via contact. De coach neemt binnen op werkdagen binnen 24 uur contact op om een moment in te plannen. Sterker nog is de coach beschikbaar, wordt je direct gebeld. Mocht jou dat moment niet passen, wordt een datum en tijd afgesproken.

De Online Coach werkt met Zoom. Het is handig om deze alvast te installeren op het apparaat naar wens. Inloggen met e-mail en wachtwoord is niet nodig. Het kan wel handig zijn wanneer je vaker gebruik wilt maken van de Online Coach. Met Zoom is een contract afgesloten om jouw privacy te waarborgen. De Online Coach geeft jou via whatsapp of mail een link naar jouw “Zoom Meeting” met de datum en afgesproken tijdstip.

Op het afgesproken tijdstip klik je de verstrekte link en kom je in de online omgeving in contact met de Online Coach. Mocht je eerder aanwezig zijn dan krijg je de melding dat de “Zoom meeting” nog niet is gestart, zie voorbeeld hiernaast. Je kunt gerust wachten of even iets anders toen tot het afgesproken tijdstip. Zorg dat je op tijd aanwezig bent.

Tarieven

Het eerste online gesprek is gratis van maximaal 1 uur. Dit om een steentje bij te dragen in de tijd dat het Corona virus voor overlast bezorgd. Klik hier voor overige tarieven.

Workshops met diverse thema’s

Denk aan: Energiemanagement – Van stress naar flow, Basisvertrouwen, Effectiever communiceren, Succesvol ondernemen. Ook voor de professionals zijn er trainingen bijvoorbeeld de training Online Coachen of Online workshop geven. Neem gerust contact op voor meer informatie.