Ondernemen is topsport! Ondernemers werken net als topsporters vanuit passie, de ondernemer zet zich in om het beste uit zichzelf en het team te halen, staat onder grote druk, durft risico’s te nemen en is het noodzaak in optimale vorm te blijven. Net als topsporters is het gebruik van een coach een slimme zet. Ondernemerscoach Denise bundelt krachten met OndernemenPlus en werken samen aan succesvol ondernemen.

Net als een topsporter is een ondernemer bezig om het bedrijf naar de top te brengen. Veelal geschiet dit vanuit een passie met een persoonlijke missie en kernwaarden. Zakelijk en privé gaan in een hand en is het de kunst om alles wat de ondernemer belangrijk vindt aandacht te geven. Focus houden en ook het hart luchten zodat er ruimte ontstaat voor wat er werkelijk nodig is. Een ondernemerscoach helpt de ondernemer scherp te blijven. Ondernemerscoach Denise kent de klappen van de zweep en is bij de start van haar bedrijf bezig geweest met onderzoek naar wat bijdraagt aan succesvol ondernemen en groei. De afgelopen jaren heeft ondernemerscoach Denise een oud topsporter (Semmy Schilt) gevolgd en de overeenkomsten gezien bij ondernemerschap. En dan komt alle kennis en ervaring in eens samen. Om de professionaliteit nog verder te vergroten en te mogen profiteren is er een samenwerking tot stand gekomen met OndernemenPlus. Ondernemen gaat  over samen werken en krachten bundelen!

Ken jij jezelf als ondernemer?

Het succes van je bedrijf wordt bepaald door vele factoren waarvan jij de bepalende bent. Jij bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van je bedrijf. De mix van jouw kwaliteiten, vaardigheden en ervaringen vormen de basis voor je succes. De ontwikkeling van je bedrijf gaat vaak niet gelijk op met de persoonlijke groei die jij als ondernemer doormaakt. Iedere fase vraagt andere kwaliteiten van jou. Wat vandaag nog goed werkt kan morgen een probleem worden.

Jouw kracht zit in je sterke kwaliteiten en je zwakke punten zijn vaak de potentiële valkuilen voor jouw persoonlijk en de ontwikkeling van je bedrijf. Weten wie je bent en wat je sterke en zwakke punten zijn is dus erg belangrijk. Bepaal hier zelf hoe de 4 denkstijlen zich bij jou verhouden.

Gecertificeerd OndernemenPlus Coach

Geen wijsheid uit een boekje maar doorleefd ondernemerschap! Dat maakt het verschil.

Wat heb jij als ondernemer nu echt nodig? Denise heeft vanuit haar rol als ondernemerscoach oog voor jou als persoon op de eerste plaats. Hiernaast kun je als ondernemer ontdekken welke denkstijl voorkeur jij hebt. Wat betekent dit voor jou als ondernemer, wat is er nodig voor meer succes? Naast de juiste vragen heb je met een gecertificeerd ondernemerscoach van OndernemenPlus de beschikking over een bak aan ervaringen van andere ondernemers die zijn voorgegaan en een netwerk aan specialisten die de ondernemerscoach desgewenst voor je kan activeren. Met een aantal krachtige tools samen werken aan succesvol ondernemen. Maak nu een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden door te spreken.

Heb je behoefte om te sparren over dit artikel, je wilt hier iets mee doen voor jezelf of je team? Denk dan eens aan individuele coaching of een teambuilding. Neem gerust contact op voor vragen hierover.