Ondernemen doe je ZELF, maar niet ALLEEN.

Heb je behoefte om jouw vragen of zorgen te bespreken? We luisteren, sparren, dromen en ondernemen met je mee.

Dit doen wij al jaren en kunnen wij als geen ander.

We hanteren geen boekenwijsheid, maar ervaringen uit de praktijk, gekoppeld aan onze achtergrond als ondernemen. 

Je bekijkt jouw bedrijf meestal door dezelfde bril. Er kunnen daardoor blinde vlekken ontstaan. Jouw eigen aannames en overtuigingen kunnen ervoor zorgen dat je andere opties wellicht op dit moment niet scherp kunt zien.

Bij dit soort veranderingen, zijn de vraagstukken vaak complex. Ook als ‘vrije’ ondernemer heb je soms iemand nodig bij dit soort vraagstukken. Iemand om mee te sparren. Iemand die de klappen van de zweep kent en de waarom achter jouw waarom begrijpt. Iemand die je handvatten kan geven. Er alleen voor staan hoeft niet en zeker niet in deze tijd.

Vanuit het initiatief van gecertificeerde OndernemenPlus ondernemerscoaches “Voor en met elkaar” bieden wij jou als ondernemer een sparringsessie aan met één van onze ondernemerscoaches, ook als je nu drukker bent dan ooit. Wij bieden je een luisterend oor, een hart onder de riem, ondersteuning bij het zoeken naar antwoorden en denken mee over opties en scenario’s.

LET OP!
Speciaal voor ondernemers met een AOV verzekering
bij de Amersfoortse en Univé.

Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij één van deze partners van OndernemenPlus dan kom je in aanmerking voor GRATIS online sparringsessies. Naar wens in overleg met je coach te verdelen over meerdere online sessies. Informeer naar de mogelijkheden!