Open Ondernemers Coffee Club Noord Drenthe (Tynaarlo, Vries, Zuidlaren en omstreken).

Voor ondernemers een gelegenheid om onder het genot van een (eigen gezet) kop koffie/ thee te netwerken en elkaar te helpen.

Programma

  • Pitch ronde, 30 minuten; Je krijgt de gelegenheid jezelf als ondernemer voor te stellen. Afhankelijk van het aantal deelnemers varieert de tijd dat je mag pitchen, insteek is minimaal 2 min. Speciaal voor deze editie ruimte om te delen hoe het voor jou in in tijden van de lock-down, wat betekent dit voor jouw onderneming.
  • Ondernemersvraag, 15 tot 30 minuten; Aansluitend is er voor enkele ondernemers gelegenheid om een ondernemersvraag voor te leggen bijvoorbeeld: je loopt ergens tegen aan en wil graag tips van andere ondernemers, je zoekt een ingang binnen een bepaalde organisatie en zou het netwerk voor je willen laten werken of je hebt een andere hulpvraag.
  • Thema, 15 tot 30 minuten: Korte presentatie of interactieve sessie passende binnen ondernemerschap door een van de deelnemers.
  • Napraat, 1 uur vrije uitloop: Vanaf hier is vrije uitloop mogelijk. Voor de deelnemers die verder gaan komt er gelegenheid om een op een verder te praten voor 5 minuten, waarna je weer terug keert in de groep. Hierbij kunnen de deelnemers aangeven met wie van de aanwezigen je graag een op een wil, staat de ander daar voor open dan vind de match plaats en kom je samen in een aparte omgeving. Ook kan het zijn dat een groep door wil sparren met de thema-spreker, deze worden in een aparte groep gezet voor 15 minuten waarna iedereen weer terug keert.

Thema: Ondernemer in tijden van crisis

De tweede lock-down treft meer ondernemers dan ooit. Tijdens deze netwerkbijeenkomst reserveren we meer ruimte voor ervaringen in deze pittige tijd. Alle deelnemende ondernemers krijgen de gelegenheid te delen hoe het gaat, zijn er nieuwe kansen ontstaan waar andere ondernemers van kunnen leren, betekent dit mogelijk het einde van de onderneming die je met lief en leed hebt opgebouwd. Aansluitend een presentatie over de effecten van de crisis bekeken vanuit de  bedrijfs-/ productlevenscyclus. Hoe het kan dat de ene ondernemer verder komt nieuwe business weet te generen en de andere vastloopt. Inzicht in ondernemerskwaliteiten nodig in tijden van crisis.

Door

Het thema wordt verzorgd door gecertificeerd OndernemenPlus ondernemerscoach, Denise Munster van Demusa Coaching & Training. In de afgelopen maanden heeft Denise en haar collega’s vele ondernemers gesproken over de impact van Covid-19. Haar kennis en ervaring stelt ze graag beschikbaar tijdens deze netwerkbijeenkomst.

Overig & aanmelden

De activiteit eindigt officieel om 11.00 uur en heeft een vrije uitloop tot uiterlijk 12.00 uur. Via contact of zichtbaar via deze link naar het FB evenement. Na aanmelden krijg je via PB de inlog gegevens van de netwerkbijeenkomst. De volgende online netwerkbijeenkomst voor ondernemers vrijdag 12 februari om 10.00 uur. Ben jij ondernemer en heb jij een waardevolle inbreng voor het thema van de eerste volgende OCC, neem contact op met de organisatie.