IAanmelden klik hier en schrijf je nu in bij demusa coaching en trainingedereen heeft tegenwoordig wel ergens last van. Tenminste, zo lijkt het. Steeds meer volwassenen en kinderen lopen sociaal of emotioneel vast, of hebben vage fysieke klachten. Behandelaren proberen deze problemen te vangen in diagnoses als depressie, ADHD, hechtingsstoornis of PTSS. Vaak met de boodschap: “U moet er maar mee leren leven” of “Medicijnen zijn de enige oplossing”. Kan het dan echt niet anders?

Tijdens deze open avond zal een korte lezing worden gehouden over hoe vroegere levenservaringen van invloed kunnen zijn in gedragingen in het dagelijkse leven. Deze bepalen als het ware het fundament, het basisvertrouwen. Een goede gezondheid en emotioneel welbevinden, begint bij de basis van het leven. Wanneer door bepaalde omstandigheden de levensbehoefte niet opgevuld worden ontstaan er klachten. De CREF-methode maakt het mogelijk om de symptomen succesvol te behandelen en is geschikt voor alle leeftijden. Paarden ondersteunen en versnellen het proces van herstel en worden naar wens ingezet.

Naast het laten behandelen van deze symptomen wordt opleiding aangeboden. De IKEV-opleidingen bestaan uit interactieve, praktijk gerichte lesdagen. Ze hebben als doel om specialistische kennis aan te wenden en daarbij nieuwe vaardigheden aan te leren en toe te kunnen passen.

Tijdens deze avond krijg je meer informatie over coaching, training en therapeutische interventies met inzet van paarden mbv de CREF-Methode en opleidingen van IKEV. De open avond wordt een demo met het CREF-Wijzer spel gegeven.

Je kunt kosteloos deelnemen. Aanbeveling is de aanschaf van het boek “Levensbelang – van overleven naar levensvreugde”, van Baukje van Leeuwen, deze bedraagt € 20,- inclusief BTW en is verkrijgbaar op locatie.

Overige informatie

Data:
Duur:
Locatie:
Bijdrage p.p.:
Groepsgrootte:
Aanmelden:

maandag 11 februari 2019 | dinsdag 3 september 2019,
19.30 tot ca. 22.00 uur
Ubbena
Kosteloos / boek “Levensbelang” € 20,00 incl BTW
max. 10 personen
klik hier>>

De volgende opleidingen worden aangeboden in regio Groningen/Drenthe:

Aanmelden klik hier en schrijf je nu in bij demusa coaching en training