Zoek jij naar inspiratie om lekkerder in je vel te komen met meer energie? Ervaar je fysieke en/of psychische klachten waar je nu graag van af wilt of op z’n minst verbeteren? Ben jij nieuwsgierig naar de interventies van deze praktijk zoals coaching met ondersteuning van dieren (paarden, honden of andere dieren)? Je bent van harte welkom op de open avond van deze praktijk, Demusa Coaching & Training inspiratie op te doen.

PROFESSIONALS
Ben jij een professional die met mensen werkt (coach, therapeut, maatschappelijk werker of psycholoog) en wil jij je (sociaal emotioneel) door ontwikkelen in jouw vakgebied? Zoek jij supervisie om jezelf te stimuleren en scherp te blijven? Wil jij verbeteringsslagen maken op interventies zoals dier interventies, NLP, TA, Enneagram, hartcoherentie en/of de CREF-methode? Ook dan ben je van harte welkom op deze open avond.

BEDRIJFSLEVEN
Ben jij werkgever, ondernemer of een professional op gebied van HRM en wil jij inspiratie op begeleidingsmogelijkheden voor personeel ten behoeve van preventie of herstel bij psychisch (somatisch) verzuim zoals PTSS of burn-out? Zoek je naar workshops of trainingen op gebied van werkstress naar workflow? Welkom om te ervaren en inzicht te krijgen in de mogelijkheden van deze praktijk.

 

Programma
Tijdens deze open avond zal introductie worden gehouden over:

  • Hoe je in optimale (work)flow kunt geraken, meer energie in je (werk)leven. Een staat waarbij gezondheid en emotioneel welbevinden wordt ervaren.
  • Hoe vroegere levenservaringen van invloed kunnen zijn op gedragingen in het dagelijkse leven. Deze bepalen als het ware het fundament, het basisvertrouwen. Een goede gezondheid en emotioneel welbevinden, begint bij de basis van het leven. Wanneer door bepaalde omstandigheden essentiële basisbehoeftes niet worden opgevuld ontstaan er klachten soms met fysieke uitingen.
  • Op welke wijze je kunt werken aan het verstevigen of herstellen van jouw basis met behulp van specifieke interventies zoals met dieren waaronder paardencoaching, mental coaching & kickboksen en de CREF-methode.
  • De workshops die vanuit de academie voor groei worden aangeboden voor een optimale flow in werk en leven.

 

Voor wie
Deze avond is geschikt voor mensen die zichzelf, hun naasten of medewerkers herkennen in bovengenoemde en voor professionals die zich verder willen ontwikkelen, waarbij het werken met mensen (klanten/cliënten, leveranciers, collega’s) centraal staat.

Je kunt kosteloos deelnemen. Aanbeveling is de aanschaf van het boek “Levensbelang – van overleven naar levensvreugde”, van Baukje van Leeuwen, deze bedraagt € 20,- inclusief BTW en is verkrijgbaar op locatie.

 

Overige informatie

Data:
Duur:
Locatie:
Bijdrage p.p.:
Groepsgrootte:
Aanmelden:

dinsdag 3 september 2019,
19.30 tot ca. 22.00 uur
Ubbena
Kosteloos / optioneel boek “Levensbelang” € 20,00 incl BTW
max. 10 personen
klik hier>>

De volgende activiteiten worden aangeboden in regio Groningen/Drenthe:

Aanmelden klik hier en schrijf je nu in bij demusa coaching en training