Beweeg jij op een natuurlijke manier mee met de seizoenen?

In de herfst is het tijd om het oude los te laten en te transformeren. Wat doe jij als je ontdekt dat vasthouden geen waarde meer heeft?

Denise Munster van Demusa Coaching & Training en Arianne de Zwart – Chi Neng Qigong, training en begeleiding – zullen iedere drie maanden een workshop geven waarin we op een bijzondere manier aan de slag gaan met de energie van het seizoen, leren door doen & ervaren.

vrijdag 11 oktober – Herfst | vrijdag 10 januari – Winter | vrijdag 17 april – Lente | vrijdag 26 juni – Zomer

Programma

13.30 uur Je wordt ontvangen met een kopje thee/koffie en wat lekkers en hebt rustig de tijd om de andere deelnemers te ontmoeten. Met het trekken van een speciale kaart, word je gelijk naar een diepere laag gebracht. De tekst op jouw kaartje zal gedurende het programma worden ingezet.

14.00 uur Denise start met een stukje essentiële en verdiepende theorie rondom onze vier elementaire energiebronnen. Daarna gaan we voelen en ervaren; hoe zit het met deze vier energiebronnen bij jou? Dit alles wordt uiteindelijk doorgetrokken naar het thema van de Herfst: “Wat laat jij los? Wat is er nodig om weer vrij te kunnen gaan stromen?”. Met behulp van een oefening vol symboliek mag je dit natuurlijke proces in beweging brengen.

15.00 uur Arianne is gedurende het eerste uur aan het observeren en integreert wat ze ziet in de Chi Neng oefeningen die nu worden ingezet. Als het enigszins kan doen we de oefeningen buiten bij de paarden Boy en Lajoli. De paarden voelen jouw energieveld aan én jouw eventuele energielekken. Ze zullen je gedurende de Chi Neng oefeningen (waar nodig) ondersteunen. Als we door (weers-)omstandigheden toch binnen blijven, dan vragen we Scooby en Pip (de honden) om met ons mee te doen; ook zij zijn geweldige spiegels!

16.00 uur Na een uur letterlijk en figuurlijk jezelf in beweging te hebben gezet én te hebben losgelaten wat niet meer ondersteunend is voor jou, gaan we terug naar binnen voor een gezamenlijke afronding en een integratie van de energie die je nu ervaart.

16.30 uur Afsluiting

Arianne & Denise

Wij kennen elkaar nu zo’n vier jaar en hadden gelijk vanaf het eerste moment een klik. Niet alleen op privé vlak, maar ook in de manier van werken merkten we al snel dat we elkaar op een mooie en passende manier konden aanvullen. Als je vraagt waar hem dat dan in zit, dan komen de volgende woorden naar boven: passie voor ons werk – vol overgave en vertrouwen zijn en werken met wat er zich op dat moment aandient – humor – liefde voor ons gezin, de mensen om ons heen, dieren, natuur, moeder Aarde – respect  – in verbinding met het ‘informatie’ Veld, met elkaar, met de mensen om ons heen.

Resultaten

🍁 Je weet wat de elementaire energiebronnen zijn en hoe het is gesteld op dit moment.
🍁 Je bent bewust bezig geweest met wat je mag loslaten.
🍁 Je leert praktisch Chi Neng Qigong oefeningen passende bij het seizoen die je direct kunt toepassen.
🍁 Je bent actief bezig geweest met het in balans brengen van de vier niveaus met behulp van Chi Neng Qigong en de dieren.

Overige informatie

Datum: Vrijdag 11 oktober 2019
Tijdstip: 13.30 tot 16.30 uur
Locatie: Demusa Coaching & Training – Oudemolenseweg 2 in Ubbena
Bijdrage: € 47,50 incl. 21% BTW, locatie en materiaalgebruik, koffie, thee & lekkernij
Grootte: 15 deelnemers

Aanmelden: klik hier>>