Het is volop herfst, de bladeren laten los en de winter laat zich zelfs al een beetje zien. De natuur trekt zich langzaam naar binnen om te vernieuwen. Bladeren laten los, wat kan jij loslaten?

Beweeg jij mee met het seizoen? Check hier waar het seizoen voor staat. 

Kort samengevat; Herfst gaat over balans opmaken, loslaten wat je niet meer dient. Wat mag dit seizoen jou brengen. Een uitstekend moment om een herfst Algemene Power Keuring:-) te doen. Een moment om stil te staan bij hoe je erbij staat, wat blokkeert, wat los gelaten mag worden en wat mag zich gaan opladen. Het verzamelen van zaadjes voor een nieuw seizoen.

Dit kan vanuit jouw rol als mens, ondernemer, ouder of professional.

Inzet van paardenkracht

Met inzet van de paarden begeleidt de coach jou door alle belangrijke elementen waar jij energie uit kan putten. Wat stroomt goed en waar blokkeert of stagneert het. De paarden ondersteunen je daar waar nodig. Aan het eind heb je jouw eigen ontwikkel- en actieplan om straks in de lente weer tot bloei te komen. Mocht je liever alleen met de coach in gesprek gaan, dan kan dit uiteraard ook, geef dit aan bij aanmelden onder de kopje, bijzonderheden.

Herfst aanbieding!

Speciaal voor dit seizoen kun je gebruik maken van het herfstpakket; Een herfst sessie met de paarden en twee webinars volgen naar keuze voor € 120,- incl. BTW. De webinars naar keuze zijn ook op een later tijdstip terug te kijken. Jouw herfst APK-sessie sluit je af met (als je er van houdt) warme choco met slagroom of  koffie/thee. Meld je aan voor de webinars naar keuze en vermeld bij bijzonderheden “Hefstpakket”.  Jouw coach neemt contact met je op om een afspraak in te plannen voor de herfst sessie.

COVID-19 richtlijnen:
Ook hier gelden de algemene richtlijnen van het RIVM.
Blijf thuis bij (verkoudheids-/ COVID-19) klachten! Bij binnenkomst handen ontsmetten met desinfectie die in de ontvangstruimte staat. Onderling houden wij de 1,5 meter afstand. De individuele sessie met de paarden vindt in de buitenlucht plaats waarbij de 1,5 meter afstand van kracht blijft.