Een ieder ervaart de gevolgen van het corona virus. Gezondheids-, mentale of emotionele klachten kunnen de kop op steken. Een luisterend oor in corona tijd kan dan ook heel welkom zijn. Maak gebruik van een (kosteloos) online coach gesprek.

Angst, boosheid, stress, verveling of grote zorgen kunnen het dagelijks gevoel van welzijn belemmeren. Sommige mensen kunnen het sociale isolement zelfs als traumatisch ervaren. En bij weer anderen kunnen al bestaande sociaal emotionele of psychische klachten verergeren. Ondernemers lopen vast en dreigen ten onder te gaan met hun bedrijf wat met veel passie is opgebouwd. Een luisterend oor kan dan heel fijn zijn. Klanten, relaties, ondernemers en mensen uit deze regio kunnen gebruik maken van een online coach gesprek. Het eerste gesprek is kosteloos. Mocht er behoefte zijn aan meer gesprekken dan zullen wij samen een passende oplossing bedenken. Voor en met elkaar!

Een luisterend oor, juist nu

Iemand die volle aandacht heeft voor wat de huidige situatie met je doet. Soms kan het fijn zijn om even stoom af te blazen. In sommige situaties kan een effectieve interventie om te leren omgaan met angst en stress waardevol zijn. Ook zou het kunnen dat er een concrete hulpvraag is waarbij het netwerk van de coach beschikbaar wordt gesteld. Onze coaches stellen hun professie voor het eerste gesprek kosteloos beschikbaar om jou een steun in de rug te bieden. Voor en met elkaar komen we deze tijd door.

Wil jij gebruik maken van een kosteloos online coach gesprek (maximaal 1 uur)? Meld je dan aan via contact. Een coach neemt contact met jou op om een afspraak in te plannen voor een online gesprek. Dat gesprek vindt plaats via Zoom. Uiteraard op zo’n kort mogelijke termijn. Mocht van hieruit meer ondersteuning wenselijk zijn dan zal de coach/ behandelaar de mogelijkheden aangeven.